Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen támogatásban részesülhe...

Milyen támogatásban részesülhetek?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok, de már szeretnék kisbabát és párom is. Ha munkanélküliként vállalok gyereket, milyen pénzbeli juttatások illetnek meg, mennyi összegre lehet számítani?
2011. nov. 17. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyes 25800 illetve családi pótlék 12500ft.
2011. nov. 17. 13:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha munkanélküliként szeretnél gyereket vállalni, akkor szerintem nem vagy normális... El is kell tartani a gyereket!

Gyest, + Csp-t fogsz kapni.

2011. nov. 17. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Kimaradt, hogy az egyszeri anyasági segélyre is jogosult vagy, ha rendszeresen jársz terhesgondozásra és meg van a 4 pecsét a kiskönyvedben, ez 64e ft, de csak a szülés után, egyszer.
2011. nov. 17. 13:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint ilyenkor csak a Gyes jár, mi lássuk be nem túl sok. Esetleg az illetékes önkormányzatnál lehet segélyekért "kuncsorogni", viszont az is attól függ, hogy milyen a családod anyagi helyzete.
2011. nov. 17. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Önkormányzatonként változó, de én pl 10e Ft szülési támogatást is kaptam. ez is csak egyszeri. a kisbaba szeretettel nem lakik jól, ezt is vegyétek figyelembe...
2011. nov. 17. 13:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de még egy kérdés akkor: lássuk be, ebben a világban nehéz munkát találni, és akkor várjak addig, amíg lesz valami? Már nem vagyok olyan fiatal, 30 felé közelítek, szerintem normális, hogy gyereket akarok. Női szemmel ti ezt hogy gondoljátok? Inkább lemondjak a gyerekről vagy ne törődjek evvel az anyagias világgal és jöjjön aminek jönnie kell?
2011. nov. 17. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha a párod megkeresi egymaga a 200 e Ft -ot akkor vágjatok bele és nem számít h a te kereseted 0. Amúgy meg szerintem 35 évessen is lehet babát vállalni. a gyermek nagy boldogság de ha tudod h mindent megtudsz neki adni és ettöl ő boldog baba az még nagyobb boldogság.
2011. nov. 18. 08:40
 8/8 A kérdező kommentje:
A párom 200-at nem keres meg havonta, de közelít hozzá. 35 éves koromig meg nem akarok várni, mert minél tovább vár az ember, annál kisebb a valószínűsége a teherbeesésnek. Na meg arról nem is beszélve, hogy nem egy, hanem legalább 2 gyereket szeretnék. Azért köszönöm a választ, még úgy döntöttem várok a dologgal és nem erőltetem, elfogadom azt,a mi van.
2011. nov. 18. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!