A 15. kerületben a Rákos úti szakrendelőben t. udna v. alaki nőgyógyászt ajánlani?
Én pont egy éve voltam ott nőgyógyásznál terhesség meghatározáson.
Igazából nekem csak 'ennyire' kellett. Így én megkérdeztem az időpontfoglalós néni, hogy melyiket szeretik jobban és ahhoz mentem. Ott csináltak egy rákszűrést és elküldtek vérképre. Következőhéten visszamentem a rákszűrés eredményért pozitív tesztel.
Megkérdezte, hogy gondolkoztam-e már szülészen, mondtam, hogy nem Mo-n szülök. Ráírta a papíromra és elköszöntünk egymástól.
Nem fizettem semmit se.. eleget fizetek a TB-nek, úgyhogy köszönöm szépen a 'támogatást' :)))
Amúgy nőgyógyászt, lehetőleg szülészt ott válasz, ahol szülni fogsz kórház! Emellett pedig havonta úgyis kell menned majd terhesgondozásra. Így, ha most elmész és már küldenek is védőnőhöz, akkor 1 hónapot a 15. kerületinél végig csinálsz (amelyikhez jelenleg tartozol) és, ha elköltöztetek, akkor az ottanit felkeresed!
Köszönöm.
Én is valami ilyenre gondoltam! :)
Köszönöm, de a 2. babámat várom.Előző terhességemnél sem volt fogadott dokim, azon az elven, mert, hogy fizetünk TB-t!Páromtól rendszeresen 40-45 ezret levon a TB a fizetéséből, így én azt gondolom, hogy ennek elégnek kell lennie az ellátásomra!
Hát akkor kérek időpontot, aztán lesz valami! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!