Szép név az hogy Florián?
Figyelt kérdés
kinek mi a véleménye?és a patrik?33 hetes vagyok fiunk lesz.2008. márc. 21. 00:35
1/8 anonim 

válasza:

Hú... nekem a Flórián is tetszik meg a Partik is, de talán a Flórián jobban. Jó névválasztást!
2/8 anonim 

válasza:

Nagyon szép név!!!!! Szuper választás!!!
3/8 anonim 

válasza:

Mind kettő szép név! Próbáld hozzá a vezetéknévhez, és esetleg szavazzátok meg családon belül, kinek melyik tetszik jobban. Az is fontos lehet, melyiket hogy lehet becézni!
Nekem a Patrik kicsit jobban tetszik, bár azt kevésbé lehet becézgetni!
4/8 anonim válasza:
Szia!
Nagyon szép név a Flórián, de ha nem sikerül a kettő közül dönteni, akkor legyen mind a kettő. :)
(nekem a Flórián jobban tetszi de a ti döntésetek)
5/8 anonim 

válasza:

A Flórián nagyon szép név! Amúgy tudtad, hogy Szent Flórián a tűzoltók védőszentje?
6/8 anonim 

válasza:

Nekem egyik sem tetszik! De ha neked/nektek igen, akkor hívják így a kisfiatokat!
Kellemes babavárást!
7/8 anonim 

válasza:

Nekem is a Flórián tetszik jobban, de szép mind a kettő.
8/8 anonim 

válasza:

Végül, jó 4 év múlva megkérdezem. Mi lett a neve? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!