Van vkinek még tescos laptopja?
nem tudom, ugyanarról beszélünk-e, mi is még régebben a tescoban vettünk piros "első laptopom" nevűt és szuper
van egere, a kijelzőn mutatja a lenyomott betűket, figurákat, betűtanító, szótanító, számtanító funkciója van, vannak benne játékok
két éves volt a fiam, amikor kapta, most 2,5 és még mindig napi szinten használja, erről tanulta meg önállóan az összes betűt és számot, nagyon szereti
Zenélő játékot az ellenségem gyerekének sem!XD
Amúgy praktikus ha lehet halkítani. Ha olyan a kisfiad, hogy el tud már játszani dolgokkal sokáig, akkor ajánlom!
13.25-nek
Tudtad-e, hogy a 'teszkós' termékek nem azért olcsók, mert gagyik? Ha vennéd a fáradtságot és a szapulás helyett utánajárnál a dolgoknak, akkor tudnád, hogy azért olcsóbbak, mert a csomagolásuk egyszerűbb, mert egyébként neves cégek termékeiről állítod, hogy sz*r...
Ugyanez érvényes a penny, spar, lidl stb. termékekre is, legyen az műszaki cucc vagy éppen élelmiszer.
/egy Tescos dolgozó/
Kérdezőnek: én is ezt néztem ki a fiamnak karácsonyra, szerintem nem rossz választás.
A nem kérdésre válaszolókkal ne törődjetek unatkoznak.....
Azért bocsi én voltam a hibás hogy nem az egyéb kérdésekhez írtam,de azért nem kellen belém kötni.
Vki írta hogy zenélőset még ellensgnek se:))Igen szinte csak zenélő játékaink vannak amit le lehet hallkítani de nagyon furfangos a fiam ő mindig a leghangosabban szeret játsani akármelyikkel:)
Igen ez a játék az Első laptopom.Állandóan az én laptopomat nyüstöli és ezért is esik idén 100%-ban erre a karácsonyi ajándék választása.
Akkor másnak bejött nyugodt szívvel veszem meg én is.
Tesco dolgozónak igaza van ugyan úgy kapható escoba Fischer Price-tól elkezdve bármely neves cég terméke.Szalámin kívül mindent a tescoban veszek mert olcsóbb mint mondjuk a Sparba vagy más egyébb üzletlánvba.
De nem is ez volt a kérdés hogy szapuljuk a Tesco márkát:))Köszönöm szépen a válaszokat akkor péntek irány a tesco:)
Az én lányomnak is ilyen van. 3. szülinapjára kapta, most 4 és fél éves és minden nap használja, ismeri már a betűket és a számokat is, amiben ez a laptop sokat segített.
Szóval szerintem jó választás, mert nagyon szereti a lányom és szerintem egyáltalán nem gagyi.
Türelmetlen informatikusként meglepődtem, hogy a szüleim vettek egy ilyen gyerek szamitógépet mikor a nagyobbik gyerekem 2 volt. Jó darabig nem használtuk. Majd 3 fölött már kezdtünk vele játszani de akkor került elő igazán mikor a kis testvérével vitatkozni kellett, hogy ki játszik fele. A véleményem, hogy roppant idegesitő, hogy a menűk/betűk nem azonnal váltanak funkciót és mindig türelemre kell csitítani a gyerekeimet, hogy tudjanak vele játszani. Nehéz ugyanis elmagyarázni egy 2-4 éves gyereknek, hogy gombnyomás után várd meg mig elmondja a mondókáját hiába tudod már mi lesz, de várjál még mert még nem érzékeli a betű gombot.
Pár hasonló bosszantó dolog mellett azért szeretnek vele időt tölteni, de felügyelet kell még.
Viszont van egy kérdésem:
Hogyan lehet a GY, NY, CS, SZ betűkkel kezdődő szavakat kimondatni. Nem birok rájönni ! :(
Előre is köszi a választ.
Shift-et lenyomva kell tartani és így beírni egymás után a kéttagú betűk tagjait egymás után:)
Mi egyébként ezt a laptopot babakorában vettük, 1éves sem volt, most 4,5 és azóta is játszik vele, meglepően tartós cucc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!