2,5 éves kislány méretei? Milyet vegyek neki?
A keresztlányomnak hercegnős pizsamát szeretnék venni karácsonyra. A kislány 2,5 éves lesz decemberbe, de nem tudom hogy milyen a mérete. Egy ilyen korú gyerkőcnek hanyas lehet a mérete?
lányom 2,5 éves volt 2 hónapja, jelenleg 98 cm magas és 16,7 kiló
Én már csak 104-est vagy nagyobbat veszek neki
98-104 tényleg sok függ a testalkattól is :)
Az én lányom is decemberben lesz 2,5 éves, és már szeptember óta 98-ast hord.
Ne csináljátok már, hogy 2,5 éves 104-est hord???
Enyém most lesz 3 és elég magas (kb 100-102 cm), de még a 98-as méretet hordja, most nő bele a 104-be.
Szerintem 2,5 évesnek elég a 98 méret.
De tudni kéne, hogy hány centis a kislány, mert nem mindegy, hogy 85 cm vagy 105 cm.
IGEN!!
104-est hord, a 98-as már kicsi 98 cm magas, szeptembereben volt 2,5 éves.
Sőt, hogy fokozzam a TAKKO-ban 110-est kabátot vettem neki
A nagyfiam még nincs 12 éves, de 157 cm magas, simán 14-15évesnek vak ló ruhákat hord.
Talán zavar??
Én egy másik válaszoló vagyok, de őszintén megmondom hogy nekem is hihetetlen hogy egy 2,5 éves gyerek 104-es ruhát hord.Az én 3 évesem is magasnak számít és ő hord 104-110 méretet.
Amúgy utolsó, nem kell rossz májúnak lenni, nem zavar senkit, mindenki annyit hazudik amennyit akar.TISZTELET A KIVÉTELNEK.(tehát akinek nem inge ne vegye magára)
Nálunk az a "gond",hogy vékony a lányom(tehát elvileg jó lenne a 92-98-as ruha),viszont nagyon hosszúak a kezei,így,ha előre nyújtja a kezét,akkor eléggé felcsúszik a ruha ujja.Ugyanez van a lábaival is.Így viszont a nadrágokba vagy plusz gumit kell varrni,vagy állítható derekút kell venni,hogy a poszka fenekéről ne essen le.:-)
Ő ezért hord inkább 98-104-es ruhákat.(amúgy érdekes,hogy tavaly vettem télikabátot neki az Interspar-ban-86-os-és még bőven jó).Szóval eléggé számozás-függő,hogy mikor-melyik méret jó.
Talán nem gabalyodtam bele túlzottan a mondataimba.:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!