Ha Gyed alatt vállalok bedolgozó, otthon végezhető munkát (hivatalos munkaszerződéssel), és nem mondok le a Gyedről, akkor annak milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
Köszi!2011. nov. 11. 13:10
11/15 anonim válasza:
köszönöm,beszélek a férjemmel és ha rábólint azt hiszem belevágok.
próbáld meg a férjed nevében csinálni.elméletileg ugy lehet,azt hogy a munkát meg te csinálod meg,azt már ugy sem ellenőrzik le.
12/15 anonim válasza:
Én is igy tudom,hogy gyed alatt nem dolgozhatsz. DE én ennek utánaolvasok azért...:)
13/15 anonim válasza:
Te küldtél nekik önéletrajzot vagy honnan tudod hogy dolgozhatsz nekik? Nagyon jó lenne egy ilyen munka.
14/15 anonim válasza:
Ha tényleg 50-60eFt-ot lehet napi pár órás munkával keresni, akkor én ezt csinálnám: (ha elmúlt a gyerek 1 éves!), akkor mond le a gyedet és igényelj gyest, e mellett lehet otthon dolgozni időkorlátozás nélkül. Így lesz 28eFt-od gyesből és 50-60eFt-od a melóból.
15/15 anonim válasza:
Milyen jó, hogy ez már csak a múlt, mert eltörölték ezt a hülyeséget, hogy nem lehet gyed mellett dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!