Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repulogepre felvihetem a...

Repulogepre felvihetem a babahordozot? Elfer fent a csomag tartoba vagy nem? Babakocsit is fel lehet adni pogyaszkent?

Figyelt kérdés

2 honapos babaval lesz repulo utunk.Minden fele valasz erdekel ami ezzel kapcsolatos.

Elore is koszi!

2009. máj. 8. 16:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, melyik társasággal mész. A Malév, AirFrance, Lufthansa, Delta és American Airlines járataival utaztam eddig és ott mindenhol fel lehetett vinni az utastérbe, de csak a bejáratig. Ott eltették egy szekrénybe és az utazás során a babának adtak egy falra szerelhető bölcsöt, amibe a babát le lehetett fektetni.

A légitársaság honlapján nézd meg vagy hivd fel őket.

2009. máj. 8. 17:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem fér el a csomagtartóban. És ugyanez volt a helyzet a babakocsival is. Az ajtóig lehetett hozni, utánna a baba az ölbe és felszállás után a bölcsőbe.
2009. máj. 8. 17:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban az esetben tudod felvinni,ha veszel 1 jegyet,mert csak a melletted levő ülésen fér el.Azt gondolom,az luxus.Én nem vittem csak az ajtóig,onnan babakocsival együtt levitték a csomagtérbe,és amikor leszálltunk ott várt az ajtóban.
2009. máj. 8. 17:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2.vok.Sztem nem érdemes poggyászként feladni a babakocsit,mert sokkal kényelmesebb abban tologatni a babát,mint a kezedben fogni,amíg nem tudsz beszállni.
2009. máj. 8. 17:50
 5/10 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!Nagyon hasznosak voltak.

Egyebkent Air Canadaval megyunk de mivel megszunt a Toronto-Budapest kozvetlen Malev jarat ezert ugy tudtuk megoldani h Torontotol-Munchenig Air Canada aztan Lufthansaval Munchentol-Budapestig.

Melyiket tudjatok ajanlani h babahordozot vagy babakocsit vigyunk magunkal.Mindkettot gondolom nem erdemes.

2009. máj. 8. 18:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen,en is luxusnak tartom h a mellettem levo helyet lefoglaljam a hordozo szamara.
2009. máj. 8. 18:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg egy kerdes:ezt a falra szerelheto bolcso ez benne van az arban vagy foglalasnal elore jelezni kell h igenybe szeretnenk venni?
2009. máj. 8. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A foglalásnál szólsz, hogy kicsi babával mész és akkor alapból olyan helyre adnak jegyet, ahol nagyobb a hely. Ez általában a középső 3-as ülés első sora a tv előtt. Ide lehet a falra felszerelni a bölcsőt, de csak a felszállás után lehet használni. Addig egy külön övvel az öledben kell tartani a babát. Ingyenes, csak kérni kell.

2009. máj. 8. 18:49
 9/10 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon koszi a valaszt.:)

Sokat segitett.

Ti menyi idos babaval utaztatok?Hogy birta a baba?

Nektek is kellett kulon venni jegyet a babanak?Mert nekunk azt mondtak h kell....

Bocsi h ennyit kerdezek.

Elore is koszi.

2009. máj. 8. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
2,5 hónapos volt a kislányunk, amikor hazamentünk Mo-ra USA-ból. Végig aludt, szinte észre sem vette, hogy utazunk. És igen, kellett neki jegyet venni, de nem teljes árút.
2009. máj. 8. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!