Ti elvittétek volna ebben a helyzetben?
Ma jutott vhogy eszembe hogy amikor kisebb voltam8most 28/N) akkor a testvéremnek betört a feje és apu rohant vele ki az utcára hogy gyorsan lestoppoljon akárkit vagy egy taxit(Budapest)és irány a kórház minél hamarabb.És akik megálltak neki mind azt mondták hogy nem viszik el mert véres a gyerek és félnek hogy összekeni az autót.
Én elvittem volna egy ilyen helyzetben.és ti?
nem vittem volna el, de rögtön mentöt hívtam volna.
a legrosszabb amit tehet egy ember hogy maga próbálja bevinni a sebesültet, beteget egy vészhelyzetben a korházban.
A mentöben szakemberek ülnek és ök tudják, hogy mit kell tenni. Ha a gyerek közben agyrászkódást is kapott apád meg cincálja jobbra balra annál rosszabb nincsen. mit tesz az autós ha dugó van? vagy megállítja a rendör mert pl buszsávban hajt?
én tuti segítettem volna még hozzá hogy fektessük le a gyereket de elöbb mentöt hívni.
Én is mentőt hívtam volna, de nem azért mert az autóm tisztaságát féltem. Az egyik, amit már az előttem levő leírt, h szakszerű segítség kell a gyereknek. A másik az, h honnan tudjam, h nem művér van rajta és ez nem egy lopási szándék. Sajnos van olyan, h így csalják ki tőled az autót. Párom nemrég olvasta, h valaki gyerekülést tett ki az út szélére takaróval lefedve, egy ember megállt és ekkor rajtaütöttek.
Amúgy anyukám, mikor 6 éves volt, akkor egy részeg motoros elütötte és ő az eszméletét vesztette. Egy arrajáró kamionos küldte haza nagybátyámmat (5 volt) és egy kiskamasz barátjukat, h szóljanak mamáméknak, h menjenek be a kórházba. Szerencséje volt anyukámnak. Akkor még mobiltelefon sem volt.
Ok,értem:)
Itt a lényeg az volt hogy a vér miatt nem akartak segíteni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!