Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szoptatás alatt nektek mikor...

Szoptatás alatt nektek mikor jött meg először?

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szopi befejezésekor.Első ízben 9 hós volt babám,másodiknál 16 hós volt a baba!
2009. máj. 7. 18:55
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez nekem sajnos nem túl biztató:( szeretnénk másodikat, de emiatt nem akarom abbahagyni még a szoptatást.
2009. máj. 7. 18:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szeretkezzetek nyugodtan a pároddal.Lehet belőle baba.Én nem igazán hittem,de saját magamon tapasztaltam meg.Szoptattam,nem menstruáltam,szeretkeztünk.Egyszer csak a babóca elutasította a cicit..1 hét alatt teljesen leálltunk,nem szoptattam tovább de nem jött meg..2 hónap után jött a teszt és + lett..(volt egy kis súlyfeleslegem ezért nem látszott a pocak)Igen csak meglepődtem:).Érdekes,hogy a kicsi megérezte valahogy(talán más íze lett a tejnek?Máig sem tudom biztosan)
2009. máj. 7. 19:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
*Azt kifelejtettem,hogy mikor orvoshoz mentem már 3 hós terhesség volt,szóval tuti a szoptatás alatt estem teherbe.
2009. máj. 7. 19:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok.Akartam én is mondani,hogy szopi alatt is teherbe lehet esni éppen ezért hajrá:)Ismerek én is nőket akik így lettek babásak!
2009. máj. 7. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
én meg,hogy bíztassalak: a 6 hetes kontrollon már megjött,kizárólag anyatejes a babám,és mégis. én nem örültem neki,de ilyen is van és szoptatás mellett is teherbe lehet esni
2009. máj. 7. 19:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
sógornőm is szoptatás alatt esett teherbe, rögtön az első "éles" együttlét után.
2009. máj. 7. 20:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is egyszer csak elutasította a tejem lányom, és pár hétre rá derült ki, hogy valaki ott fejlődik bennem. :) (Az első vizsgálaton annyira picike volt még, hogy nem is látszott.)
2009. máj. 7. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A szoptatás és a menses nem befolyásolják egymást!

Nekem szülés után 6 héttel jött meg, a következő kimaradt, és a következő a kimaradthoz képest 30 napra jelentkezett, majd ezt követően aránylag pontosan megjött, vagyis beállt.

Üdv!

2009. máj. 8. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

előző vagyok, bocs, a lényeg kimaradt. És ezek után 25 hónapos koráig szoptattam a lányom.

És igaz, ha terhes vagy, megváltozik a tejed, és ezt az anyatejes babák megérzik, és gyakran, már nem is fogadják el.

Minden jót!

2009. máj. 8. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!