Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem lehet látni a régi...

Miért nem lehet látni a régi klasszikus meséket mostanában? Ti nem örülnétek, ha nem csak ez a gagyi minimax lenne?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a klasszikusokra:pumukli, trombi és a tűzmanó(egyik kedvenc és magyar..) nils, alvin és a mókusok, praclifalva lakói, aprónépek, kacsamesék, stb..jó most megy a hupikék, de hát ez kevés...sztem
2009. máj. 7. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem a Kukori,Kotkodát és a Nagy Ho-ho-ho horgászt is:))))!
2009. máj. 7. 22:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na persze ott van a vizipók is!
2009. máj. 7. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Még szerencse!! Sose szerettem ezeket! Szörnyen unalmasak!! csak Nils Holgerson a jó! Franklin a teknős a legjobb :P
2009. jún. 25. 20:34
 14/16 anonim ***** válasza:
még ennyire se kell régre menni!a franklin,varázslatos iskolabusz,fecsegő tipegők,tom és jerry,nils holgerson a legkirályabb mesék a világon!!De sztem mkinek az tetszik a legjobban,amiket ő nézett kiskorában.Én 19vagyok.Mindenesetre bármi jobb,mint ezek a szörnyes gyilkolós mesék,egyszer egyik rokon gyerekkel néztem a kedvenc meséjét,hát basszus rosszabb,mint egy horrorfilm:S:S
2009. nov. 20. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Hali! A mostani műsor összeállításban van Bob és Bobek, illetve Leó és Fred.
2010. máj. 5. 20:12
 16/16 anonim válasza:

A mostani Minimax tényleg kritikán aluli. Az a borzalmas 3D-s logó, ez a sok 3D-s, lélektelen rajzfilm és ez a változatosságmentes kínálat...

A kérdés kiírásakor, 2009-ben még (szerintem) jó volt a csatorna. Szerintem az aranykor 1999-től 2010-ig tartott, utána viszont nagyon ellaposodott a minimax.

De ez nem csak a MM-ra vonatkozik, hanem a Nickre és a Cartoon-ra is. Plusz Fox Kids és Jetix rulez!

Tényleg hozhatnának vissza a régi mesékből, mert ezek a csatornák nagyon sz..arok lettek.

2018. jan. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!