Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik nevet...

Szerintetek melyik nevet adjuk a kislányunknak?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy születendő gyermekünk kislány lesz, de a név kérdésen még nem igazán sikerült dűlőre jutnunk. Az én favoritom a Veronika, a páromé a Hermina. Nektek melyik tetszik jobban? Igazából nekem nincs bajom a Herminával, és az apucinak sem a Veronikával, mégis a saját ötletünk felé húz a szívünk...
2011. nov. 5. 14:09
1 2 3 4
 21/31 lili-anna ***** válasza:
Hát, én inkább a Veronikát választanám, de ezt ti tudjátok. Ha minden kötél szakad, akkor azt javasolnám, hogy csináljátok azt, amit az egyik ismerősömék. Adjatok két nevet a babának. Ezek még viszonylag passzolnak is egymáshoz. :)
2011. nov. 11. 21:50
 22/31 anonim ***** válasza:
Veronika sokkal szebb!
2011. nov. 15. 11:28
 23/31 anonim ***** válasza:
kapja meg mind a 2 nevet! :)
2011. nov. 19. 13:52
 24/31 anonim ***** válasza:
56%

A Hermina különlegesebb, a Mina becenév szerintem 15év múlva is "menő" lesz, nálunk viszont a Veronika volt benne a listában, de a Roni becenév nekem nem tetszett, férjemnek a Vera nem.

A csúfnevekkel pedig nem kell foglalkozni, meg kell tanítani a gyermeket lekezelni, mindenből lehet gúnynév,pl Rebeka->Ribike, ilyen egyszerű:-)

Én esetleg még azt nézném meg, szerintetek milyen személyiségű lesz a gyermek nagy valószínűséggel, Herminára kis romantikus tündérhercegnőset gondolnék, Veronikára komolyabb, megfontoltabbat.

2011. nov. 26. 16:59
 25/31 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is a Hermina. :)
2011. nov. 26. 17:25
 26/31 anonim ***** válasza:
Hermina sokkal jobban tetszik :)
2011. nov. 27. 19:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Én is Veronika vagyok :)) Szerintem legyen ez a kislányotok neve :))) Szép név :)
2012. febr. 23. 18:59
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is tetszik mindkettő, de inkább a Veronikát választanám.
2012. márc. 16. 16:20
 29/31 anonim ***** válasza:

Hermina szép és egyedi.

Veronika is szép, de mégse adnám ezt a nevet.

2012. márc. 16. 21:20
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyértelműen Veronika!
2012. márc. 16. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!