Szerintetek melyik nevet adjuk a kislányunknak?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, hogy születendő gyermekünk kislány lesz, de a név kérdésen még nem igazán sikerült dűlőre jutnunk. Az én favoritom a Veronika, a páromé a Hermina. Nektek melyik tetszik jobban? Igazából nekem nincs bajom a Herminával, és az apucinak sem a Veronikával, mégis a saját ötletünk felé húz a szívünk...2011. nov. 5. 14:09
21/31 lili-anna válasza:
Hát, én inkább a Veronikát választanám, de ezt ti tudjátok. Ha minden kötél szakad, akkor azt javasolnám, hogy csináljátok azt, amit az egyik ismerősömék. Adjatok két nevet a babának. Ezek még viszonylag passzolnak is egymáshoz. :)
24/31 anonim válasza:
A Hermina különlegesebb, a Mina becenév szerintem 15év múlva is "menő" lesz, nálunk viszont a Veronika volt benne a listában, de a Roni becenév nekem nem tetszett, férjemnek a Vera nem.
A csúfnevekkel pedig nem kell foglalkozni, meg kell tanítani a gyermeket lekezelni, mindenből lehet gúnynév,pl Rebeka->Ribike, ilyen egyszerű:-)
Én esetleg még azt nézném meg, szerintetek milyen személyiségű lesz a gyermek nagy valószínűséggel, Herminára kis romantikus tündérhercegnőset gondolnék, Veronikára komolyabb, megfontoltabbat.
26/31 anonim válasza:
Hermina sokkal jobban tetszik :)
27/31 anonim válasza:
Én is Veronika vagyok :)) Szerintem legyen ez a kislányotok neve :))) Szép név :)
28/31 anonim válasza:
Nekem is tetszik mindkettő, de inkább a Veronikát választanám.
29/31 anonim válasza:
Hermina szép és egyedi.
Veronika is szép, de mégse adnám ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!