Sok az álszent anyuka itt vagy a nagy többség tényleg még soha nem szólt rá hangosabban, és nem verte el még soha a gyerekét?
Figyelt kérdés
Annyiszor olvasom, hogy "nem ütök soha a kezére, még a hangomat sem emelem fel a gyerekemmel szemben."
Én ezzel totál nem értek egyet, és mindig le vagyok hurrogva...Kisfiam már volt,hogy kikapott, de hangsúlyozom ez nem erőből, dühből van, hanem nevelő célzattal.
Ha mondjuk hiába szóltam rá, akkor is piszkálta a konnektort, akkor rácsaptam a kezére.Ezzel nem hinném, hogy baj lenne....Én is kaptam kiskoromban(nem agyba főbe vertek!)és mégis egészséges felnőtt lettem, aki nem agresszívan oldja meg a konfliktusokat!
Tényleg egyedül vagyok ezzel a gondolkodással?
2011. nov. 5. 08:00
11/11 A kérdező kommentje:
köszi a választ mindenkinek:)
2011. nov. 7. 09:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!