Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is lett frigid szülés után?

Más is lett frigid szülés után?

Figyelt kérdés
Több, mint 11 hónapja szültem, de még mindig semmi kedvem a szexhez, legszivesebben sose csinálnám, pedig szeretem a párom, és jó lenne, ha akarnám a szexet. Sokat szexelünk ennek ellenére, de nekem nem jó. Szinte mindent kipróbáltunk már, semmi nem segített. Nem akarom, hogy a kapcsolatom tönkremenjen....
2009. máj. 7. 07:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia! utolsó válaszadó vagyok...

Tettem fel kérédést én is a témában, és valaki írta, hogy az Aviva módszer segíthet! Felkerestem a honlapjukat, és írtam emailt, mikor lesz és hol, legközelebb tanfolyam. Csak egyszeri 4 órás, utána otthon kell tornázgatni, heti 2x 30 perc. Van könyv is a módszerről. Ha érdekel téged is, nézz utána, és gyere el te is. Szerintem egy próbát megér, és mégsem doki:)

2010. júl. 21. 08:57
 12/14 anonim ***** válasza:

megint én...

annyit akartam még, hogy dokihoz azért nem mennék, mert nem kell nálam felderíteni az okokat, hisz egyértelműen a szülés utántól áll fenn ez a helyzet, előtte nem volt ilyesmi problémám, így szerintem egyértelmű, hogy a hormonháztartásommal van a gond, ami nem állt helyre. Éppen ezen segíthet ez az aviva módszer, remélem lesz foglalkozásuk, amíg még itthon vagyok Magyarországon.

2010. júl. 21. 09:02
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi, utánanézek én is. Remélem használ, ha nem ez, akkor más. Nem akarom,hogy szakítsunk a párommal.
2010. júl. 21. 10:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia. Tudom, régi kérdés már, de jobb már a helyzet? Akár priviben is írhatsz, hátha tudsz nekem segíteni. Én 1,5éve szenvedek ezzel....
2013. júl. 13. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!