Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nemsokára megszületik a...

Nemsokára megszületik a kislányom és a Zafira nevet szeretném adni neki. Anyakönyvezhető csak sajnos nem találom, hogy mikor van a névnapja. Aki tud segítsen legyenszíves! Netalán van köztetek akit Zafirának hívnak?

Figyelt kérdés

2011. nov. 1. 12:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg azt jelenti ,ahogy azoknak a neveknek van március 15.én a névnapja.De végül is nekem mindegy.
2011. nov. 1. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok, miért pontoztatok le? Én komolyan kérdeztem, hogy honnan ered, mert nem tudtam. A zafír meg nem jutott eszembe. Tényleg ezért pontoztatok le?:(
2011. nov. 1. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
A tegnapiak között én vagyok az első, akinek nincs megadva, hány százalékban hasznos az erre a kérdésre adott válaszom:) Megnéztem az utónévkönyben is, amit tavaly azért vettünk, mivel mi is ritka nevet adtunk kislányunknak. Abban nincs is még benne, szóval túl sok kislányt nem hiszem, hogy így hívnak. Nekem továbbra is nagyon tetszik! És mivel a Zamfíra névvel azonos a jelentése én továbbra is aug. 26-án tartanám a neve napját.
2011. nov. 2. 13:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget!Azt hiszem,hogy 08.26-lesz.
2011. nov. 2. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!