Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mire költitek a Gyest, Gyedet?...

Mire költitek a Gyest, Gyedet? Mennyi idő alatt "tünik" el?

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 21:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
gyeddel, csládival együtt kapok 83 000 ezret. A törleszőrészletünk 81 000. Szóval erre.
2009. máj. 6. 15:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

amint megjön a pénz, azonnal befizetem az összes számlát

utána a maradék mindenfélére, ált kaja, és a babának ami kell. pelenkát diszkontban, babruhát használtan, bébiételt akciósan veszek. gyógyszert, tápszert ilyesmit egészségpénztár kártyára-szerencsére van!

85 ezer körül kapok családi pótlékkal együtt

2009. máj. 6. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok, mi is hárman vagyunk, én 25e alatt még nem úsztam meg mióta baba van. Legutóbb pl. 30e fölött hagytam ott, mert már semmi hús nem volt itthon plusz kifogyott a mosópor, calgon, öblítő és a pelus, azt hiszem 1 babaruhát vettem (1300 ft-ért, szóval nem drágát). Ezek mind nagy tételek voltak és sajnos egyszerre. Amúgy 2x megyek egy hónapan. Plusz e mellé jön hetente a friss tejtermék, kenyér és zöldség/gyümölcs, és bye-bye GYED. Visszakérdezhetek, hogy nálatok mire, hogyan megy el?
2009. máj. 6. 21:48
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze!

Nekem GYESem van plusz csp. Összesen 39.495 Ft ... hagyjuk szóra sem érdemes :((

Én ahogy megkapom kifizetem a csekkeket,boltba megyek,ott hagyok egy 3at kb,amit hirtelen kell vegyek otthonra,mint minden napi bevásárláskor. A többit meg a babymre költöm. Ennyi. Kb. 3nap és várhatom a következőt.

2009. máj. 6. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!