Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, nektek van pénzetek...

Őszintén, nektek van pénzetek a Brendonban vásárolni a babátoknak, vagy magatoknak?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok,előszőr jártam a brendonban,és utoljára, úgy gondolom..ha ott akarnék bevásárolni a kicsikémnek,celebnek,országgyűlési képviselőnek,sikkasztónak,bankárnak,vagy egyéb ilyen foglalkozásúnak kéne lennem..;-))szóval,én úgy gondolom,nem a minimálbéreseknek találták ki azt az áruházat..
2011. okt. 31. 15:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Mi az első babánkat várjuk, és nagy naívan kitaláltuk, hogy benézünk oda, és megvesszük az első cuccokat a babának. Én nem csak az árakon akadtam ki, hanem a kínálaton is. Szinte semmi nem volt, ami tetszett volna. A legtöbb babaruha giccses, túl csicsás, ízléstelen. A kismamaruhákról nem is beszélve, ráadásul ott a választék is elég szegényes.
2011. nov. 1. 00:44
 22/27 anonim ***** válasza:

Egyetlen dolgot vettem a brenddonban. A peluskukába a zacsit...azt is addig, míg rá nem találtam a neten az utántöltés lehetőségének :D

Szerintem messze nem érik meg az árukat. Én általában kifejezetten babaturiba jártam, és a neten vásároltam. Most már hogy "nagy" a lányom a neten és ismerős anyukától veszem a ruháit, mást nem nagyon kell már szobatiszta egy ideje. Megvallom talán 1-2 új ruhája volt a szűkös 2,5 év alatt, azt is mamától kapta.

2011. nov. 1. 08:33
 23/27 anonim ***** válasza:

Mi szinte csak ott vásároltunk. Nem azért mert az hű, de menő, hanem mert naívan azt hittük, hogy az a legjobb.

Babakocsi, hordozó, ágynemű....tényleg mindent.

Aztán kezdett felnyílni a szemünk (sajnos lassan)

A legtöbb cucc oltári drága, sok helyen több ezer Ft-al olcsóbban hozzájuk lehet jutni az új termékekhez.

Az meg, hogy az eladók ott a legutálatosabbak, legbunkóbbak, nem segítőkészek....könyörögni kell, hogy kiszolgáljanak.

Nemrég csak ott volt akciós egy biz. hordozó.

Kereken 22 percet álldogáltunk és SENKI nem szólt hozzánk.

Akkor, ott megfogadtam, hogy SOHA nem megyek többé a Br-ba!

2011. nov. 1. 22:32
 24/27 anonim ***** válasza:
A miskolci Brendonban nagyon segítőkészek, aranyosak az eladók!
2011. nov. 1. 22:40
 25/27 anonim ***** válasza:
Mi nagyon sok dolgot ott vettünk, van, ami tényleg sokkal drágább, mint máshol, ezért vásárlás előtt nem árt körbenézni a neten.
2011. nov. 2. 09:00
 26/27 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat vásárolok a Brendonban...

Mindketten alkalmazottak vagyunk pedig, a minőség sajna drága, de a babakocsi, autósülés, etetőszék, amit vettünk, máshol is ennyibe került volna.

Én szeretem a saját márkás ruháit is, és sokat veszek is, mert nem nyúlnak szét, és a következő gyerekem, illetve a tesoimé is fogja tudni hordani őket.

2012. máj. 18. 19:01
 27/27 anonim ***** válasza:
34%
Szia. Én nagyon sokszor vásároltam a brendonban bodyt,pelust,ágyneműgarniturát,babakocsit 2félét (először olyat amihez volt hordozó utánna meg sport ),játékot rengeteget játszószőnyeg körforgó akkor kisollo meg végülis sok olyan dolgot ami tisztálkodáshoz kell kisfésű cumisüveg stb stb én ugy vagyok vele inkább adok kki 1200 forintot egy body ért és tegyük fel 20mosás után is ruha marad viszont a kínais gagyi anyag lehet hogy olcsó és 2 darabot kapsz 1 áráért de az olyan is 2 mosás után a varrás a póló oldalán középen van és eléggé nyulik szal én még mindig azt mondom legyen a gyereknek inkább csak 4nacija de jó minőség és legyen mondjuk kicsi babának csak 10bodyja de azok jók mintsem 20-30darab és veheted 3honap mulva megint a 20darabot mert jönnek szét én csak ennyit szerettem volna írni remélem segítettem bár a kérdés nem mai volt de azért írtam
2012. dec. 6. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!