Őszintén, nektek van pénzetek a Brendonban vásárolni a babátoknak, vagy magatoknak?
Egyetlen dolgot vettem a brenddonban. A peluskukába a zacsit...azt is addig, míg rá nem találtam a neten az utántöltés lehetőségének :D
Szerintem messze nem érik meg az árukat. Én általában kifejezetten babaturiba jártam, és a neten vásároltam. Most már hogy "nagy" a lányom a neten és ismerős anyukától veszem a ruháit, mást nem nagyon kell már szobatiszta egy ideje. Megvallom talán 1-2 új ruhája volt a szűkös 2,5 év alatt, azt is mamától kapta.
Mi szinte csak ott vásároltunk. Nem azért mert az hű, de menő, hanem mert naívan azt hittük, hogy az a legjobb.
Babakocsi, hordozó, ágynemű....tényleg mindent.
Aztán kezdett felnyílni a szemünk (sajnos lassan)
A legtöbb cucc oltári drága, sok helyen több ezer Ft-al olcsóbban hozzájuk lehet jutni az új termékekhez.
Az meg, hogy az eladók ott a legutálatosabbak, legbunkóbbak, nem segítőkészek....könyörögni kell, hogy kiszolgáljanak.
Nemrég csak ott volt akciós egy biz. hordozó.
Kereken 22 percet álldogáltunk és SENKI nem szólt hozzánk.
Akkor, ott megfogadtam, hogy SOHA nem megyek többé a Br-ba!
Én nagyon sokat vásárolok a Brendonban...
Mindketten alkalmazottak vagyunk pedig, a minőség sajna drága, de a babakocsi, autósülés, etetőszék, amit vettünk, máshol is ennyibe került volna.
Én szeretem a saját márkás ruháit is, és sokat veszek is, mert nem nyúlnak szét, és a következő gyerekem, illetve a tesoimé is fogja tudni hordani őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!