Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Őszintén, nektek van pénzetek...

Őszintén, nektek van pénzetek a Brendonban vásárolni a babátoknak, vagy magatoknak?

Figyelt kérdés
26 hetes vagyok,előszőr jártam a brendonban,és utoljára, úgy gondolom..ha ott akarnék bevásárolni a kicsikémnek,celebnek,országgyűlési képviselőnek,sikkasztónak,bankárnak,vagy egyéb ilyen foglalkozásúnak kéne lennem..;-))szóval,én úgy gondolom,nem a minimálbéreseknek találták ki azt az áruházat..
2011. okt. 31. 15:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Mi nem állunk rosszul anyagilag, de egyzserűen még így sem engedhetjük meg magunknak.

Vagyis inkább úgy mondanám,hogy sajnáljuk rá a pénzt, mert annyival nem jobb ott semmi, és zavar az hogy 3 másikat veszek abból amiből ott egyet.

Úgyhogy nem járunk Brendonba. Én pénzkidobásnak tartom.

Olvastam sok helyen,hogy egy egy akciót ki lehet ott is fogni, de nem járok oda.

2011. okt. 31. 17:01
 12/27 anonim ***** válasza:

Először én megdöbbentem az árakon, de az a helyzet, hogy vannak termékek, amiket viszont abszolút megéri ott megvenni.

Tápszerek, tejpépek, instant kismama- és babateák, üveges babaételek, babadesszertek, babavíz, ilyesmik mindig akciósak, és a baba egyéves koráig sokat tudsz spórolni,ha itt veszed ezeket a dolgokat.

Az újságos kuponokkal szintén ki lehet fogni jó cuccokat, én pár hónapja vettem ilyen hordozófülre csavarható játszóívet talán 2000 ft-ért.

De pl itt vettünk kismotort, mert árban ugyanannyi volt, mint máshol, és volt méretválaszték. Mesekönyveket is vettem már a fiamnak.

Nagy dolgokban a pihenőszéket, mert élőben is akartam látni, meg két autósülést. A legtöbb eladó itt kedves, kihoztak nekünk egy csomó ülést a raktárból, mert több színben volt, szóval én elégedett vagyok velük.

De mondjuk ruhát én sem vennék itt, mert az nagyon drága.

Ja és itt is van törzsvásárlói kártya, ha vásárolsz, jóváírnak pontokat, amiket később levonathatsz a következő vásárlásnál.

Összességében én elégedett vagyok a brendonnal, jó a honlapjuk is, ott mindig tájékozódom az akciókról.

A fiam másfél, szóval mi már ritkábban megyünk.

2011. okt. 31. 17:20
 13/27 anonim ***** válasza:
Vannak olyan termékeik, amik ugyan annyiba kerülnek, mint egyéb bababoltban. Megmondom őszintén, hogy mi megengedhetnénk magunknak, de tök felesleges. Szinte csak kapott cuccai vannak a lányomnak, mert tökéletesek azok is. feleslegesen nem szórom a pénzt, még akkor sem, ha megengedhetem magamnak.
2011. okt. 31. 17:28
 14/27 anonim ***** válasza:
Nem, nem igazán telik rá. Illetve ha nagyon akarnánk, ki tudnánk sakkozni, hogy fussa rá, de felesleges, máshol harmadannyiból megkapni ugyanazt ugyanolyan minőségben, csak jól körül kell nézni.
2011. okt. 31. 17:44
 15/27 anonim ***** válasza:
9%

Én vagy ott vásárolok vagy egy bababoltban. Nos, nálunk 3 bababolt/kismama bolt van.

Abból kettő vállalkozóé és abból is egy DRÁGÁBB, mint a Brendon. Kismamakoromban akartam ott venni egy nadrágot és 32 ezerbe került, egy felső pedig 15 ezer... Úgyhogy, hazamentem Pestre és ott vettem magamnak ruhákat összesen 15ezerért.

Szerintem van olyan dolog, amit megéri megvenni, de sok minden baromi drága. pl. játékok..

2011. okt. 31. 19:06
 16/27 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk ott vásárolni(2 gyerekünk van).Nem vagyunk se sikkasztók,se celebek,se képviselők,viszont van 2 vállalkozásunk,és szerencsére jól élünk.Mi ott vettük a babakocsit,autósüléseket,wc fellépőt,és más praktikus dolgokat.Pl.cumi fertőtlenítő kendő,fog tisztító kendő,cumisüveghez,cumihoz való mosogatószer,stb.Jó akciók is vannak: bébiétel,ital,tápszer,desszert.Játékokat is vettünk/veszünk,van aminek kifejezetten jó ára van náluk.De valóban,nem a minimálbéreseknek találták ki.
2011. okt. 31. 20:13
 17/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok,azokat a foglalkozásokat poénból írtam oda,mintegy szemléltetve a különbséget ironikusan az én anyagi helyzetem és az esetleges ilyen foglalkozásúak anyagi helyzete között.különben meg azért írtam ki a kérdést,hogy érezzem,nem vagyok egyedül.;-)én egy csomó terméket ott a boltban hasznosnak és jó dolognak tartottam,de sajnos nem tudom megvenni..azzal vigasztalom magam,hogy mi,anyáink,nagyanyáink is felnőttek egy csomó ilyen hiper szuper modern eszköz és kütyü nélkül..;-)
2011. okt. 31. 20:36
 18/27 anonim ***** válasza:

Mi a nagyobb dolgokat ott vesszük/vettük. (Pelenkázó, kiságy, gyerekülés, etetőszék...)

Neten nagyon sokfelé nézelődtem, és szerintem a Brendon semmivel nem drágább, mint más bababolt.

Cipőt, szandit eddig még csak ott kaptam a gyerek lábára!

(Pedig voltunk rendes márkaboltban is, de nem tudtak normális lábbelit mutatni).

Legutóbb kis sátrat vettünk, hozzá tartozó mászó alagúttal - 5000 Ft-ért.

Valaki írta, hogy az Ikeában csak az alagút 5000 Ft. :-D

Az tény, hogy a ruhák nagyon drágák - azt nem is szoktam ott venni - , de pl. sapkát is lehet kapni nagyon jó áron (ha akciós). Egy fillérrel sem olcsóbb a vásárban vagy a piacon.

Egyébként érdemes neten nézni a Brendon oldalát minden hónap elején. Az akciós dolgokat felrakják - Anyák lapja, Baba Magazin kupon, Ár-akció.

Ja, és mi sem vagyunk celebek, képviselők...

2011. okt. 31. 20:54
 19/27 anonim ***** válasza:
nekem még csak csak lenne pénzem csak nem látom értelmét! 1 hónapos babámnak akartam venni kis őszi sapit mert az elsőt már ki is nőtte. Nagyon helyes és praktikus sapik voltak, de 3790Ft-ot nem adtam érte, mikor kb 1 hónapig lenne jó az is. vettem a KIK-be leárazva 490-ért.
2011. okt. 31. 21:51
 20/27 anonim ***** válasza:
33%

azért mert valaki tehetősebb nem feltétlenül jelenti, hogy csaló, sikkasztó, képviselő, bankár stb...

ha nem így gondolkodnál talán te is járhatnál a brendonba vásárolni

2011. okt. 31. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!