Van ehhez hasonló weboldal ahol nincs pontozósdi?
csak olyat ismerek, ahol szintén pontozás van, de hátha érdekel azért:
Felidegel teljesen, mert úgy gondolom, hogy lehet másnak más véleménye attól még nem kell lepontozni.
Nem hasznos válasz? Maximum akkor ha megkérdezem a paprikás krumpli receptjét és valaki azt írja rá: cukorka.
Alapjában véve tetszik ez az oldal, csak ez a sok pontozósdi..
Lehet, hogy csinálok majd én egyet..
Ha olyan oldal kell, ahol nincs pontozás, akkor miért zavar, hogy van?
Különben én nem szoktam lepontozni (kivéve az igazán bunkóságból írt válaszokat). Ha valamivel egyetértek, akkor helyeslek, ha nem akkor inkább nem jelzek vissza, vagy szóban javítok.
Engem is zavar. A rosszindulat miatt. Sokszor szoktam írni. Pl. minden héten megkérdezik, hogy akkor most 3 óránként vagy igény szerint kell szoptatni? Leírom, hogy igény szerint, erre lepontoznak. Stb.
Már sokszor elhatároztam, hogy nem is válaszolok többet senkinek.
Egyébként a Nők Lapja Nescafé Fórum nagyon jó még. Bár oda már nem léptem be, és nem is tudom van-e pontozás, de a kereső mindig kidobja nekem, és elég jó válaszokat adnak.
Utolsó:
Igen, pont emiatt sokaltam be én is. A rosszindulat miatt. Annyira jellemző a magyarokra, szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!