Milyen "Z" betűvel kezdődő szép/különlegesebb fiúnevek vannak?
A Zalán, Zénó kilőve, páromnak semelyik sem tetszik. :(
Próbáltam neten is nézegetni, de eddig nem találtam..
Zabari, Zabola, Zabolád, Zádor, Zadorhán, Zafla, Zágon, Zagrosz, Zagy, Zagyvád, Zajlon, Zajta, Zajzon, Zakar, Zala, Zalánd, Zalános, Zalánta, Zalka, Zalkod, Zalpa, Zambó, Zambur, Zambura, Zamir, Zamkor, Zámor, Zandirhám, Zandishám, Zandorhán, Zanhuda, Zánka, Zanó, Zanód, Zanve, Zapács, Zára, Zaracapa, Zaránd, Zarándi, Zarándos, Zaránk, Zarmis, Zarnóc, Zata, Zaula, Zebegény, Zekó, Zekő, Zekul, Zele, Zelemér, Zelind, Zellő, Zemlén, Zemlénd, Zemp, Zempléni, Zengő, Zengőd, Zengős, Zenta, Zente, Zer, Zerénd, Zerind, Zerkony, Zeropa, Zete, Zetéd, Zéta, Zétény, Zidal, Zidél, Zidon, Zil, Zila, Zille, Zim, Zimány, Zimár, Zimrilin, Zipangu, Ziric, Zoárd, Zobák, Zobor, Zograbel, Zogragal, Zók, Zolta, Zoltán, Zólyom, Zombor, Zongor, Zorisa, Zotmund, Zovárd, Zovát, Zuárd, Zuboly, Zudár, Zujadir, Zultán, Zutroh, Zutsok
Nekem régi magyar eredetű utónévkönyvem van, mert magyar nevet szeretnék adni az összes gyerekemnek és ebből az utónévkönyvből kiírtam neked az összes Z betűs nevet a Zalán kivételével:))
További szép napot!
Szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!