Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen "Z" betűvel kezdődő...

Milyen "Z" betűvel kezdődő szép/különlegesebb fiúnevek vannak?

Figyelt kérdés

A Zalán, Zénó kilőve, páromnak semelyik sem tetszik. :(

Próbáltam neten is nézegetni, de eddig nem találtam..

2009. máj. 5. 13:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Éljen Lázár Ervin! Úgyhogy Zoárd.:)
2009. máj. 5. 16:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Zabari, Zabola, Zabolád, Zádor, Zadorhán, Zafla, Zágon, Zagrosz, Zagy, Zagyvád, Zajlon, Zajta, Zajzon, Zakar, Zala, Zalánd, Zalános, Zalánta, Zalka, Zalkod, Zalpa, Zambó, Zambur, Zambura, Zamir, Zamkor, Zámor, Zandirhám, Zandishám, Zandorhán, Zanhuda, Zánka, Zanó, Zanód, Zanve, Zapács, Zára, Zaracapa, Zaránd, Zarándi, Zarándos, Zaránk, Zarmis, Zarnóc, Zata, Zaula, Zebegény, Zekó, Zekő, Zekul, Zele, Zelemér, Zelind, Zellő, Zemlén, Zemlénd, Zemp, Zempléni, Zengő, Zengőd, Zengős, Zenta, Zente, Zer, Zerénd, Zerind, Zerkony, Zeropa, Zete, Zetéd, Zéta, Zétény, Zidal, Zidél, Zidon, Zil, Zila, Zille, Zim, Zimány, Zimár, Zimrilin, Zipangu, Ziric, Zoárd, Zobák, Zobor, Zograbel, Zogragal, Zók, Zolta, Zoltán, Zólyom, Zombor, Zongor, Zorisa, Zotmund, Zovárd, Zovát, Zuárd, Zuboly, Zudár, Zujadir, Zultán, Zutroh, Zutsok

Nekem régi magyar eredetű utónévkönyvem van, mert magyar nevet szeretnék adni az összes gyerekemnek és ebből az utónévkönyvből kiírtam neked az összes Z betűs nevet a Zalán kivételével:))

További szép napot!

Szia:)

2010. ápr. 18. 14:21
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem ezek közül a Zente tetszik a legjobban :)
2010. jún. 1. 13:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Zádor, Zágon, Zajzon, Zala, Zalán, Zámor, Zaránd, Zdenkó, Zekő, Zénó, Zente, Zerind, Zéta, Zete, Zétény, Zoárd, Zobor, Zombor, Zorán, Zotmund, Zakeus, Zebulon, Zakariás, Zoltán.
2010. júl. 23. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Álmos valamelyik utódját 7gy hívták Zolta
2019. jún. 2. 19:35
 16/16 anonim válasza:
Zerind,Zoárd
2020. dec. 26. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!