Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik nevet adnátok...

Ti melyik nevet adnátok inkább a babátoknak?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, 2 hónapom van még a kisfiam érkezéséig.

A párommal millió név szóba jött már, abban azonban egyet értettünk, hogy R betűs legyen. Most már egy 2 hónapja nagyjából csak 2 név van a listán, de megint csak nem tudunk dönteni. Egyszer megbeszéljük hogy oké, legyen ez, 20 perc múlva már a másik felé hajlunk inkább...Csak kíváncsiságból, ti a Róbert, vagy a René nevet adnátok inkább?

2011. okt. 28. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Robert jobb. Nekem egyebkent a Rene is tetszik de csak a kulfoldon eltek.

Esetleg a Ruben?

2011. okt. 28. 23:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Róbert! :)
2011. okt. 29. 00:10
 13/19 A kérdező kommentje:
A Ruben is szóba jött...Az a páromnak nem tetszett, én próbáltam rábeszélni, de hajthatatlan volt...Rolandról is volt szó, azt is elvetette. Ebben a kettőben igazán csodálom hogy egyet értettünk. Én kiskorom óta a Róbert nevet szerettem volna a babámnak, aztán olvastam az utónévkönyvet, és nagyon megtetszett a René is. Én a Róbert felé húzok inkább, neki meg jobban tetszik a René, mert rövid, és szép név. Köszönöm szépen a válaszokat!
2011. okt. 29. 09:27
 14/19 anonim ***** válasza:

Róbert René névről ő jut eszembe:Renée Zellweger

Ha nekem egyszer fiam lesz az biztos, hogy Richárd lesz, ezt tudattam a férjemmel is.

2011. okt. 29. 10:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
hát akkor tuti h Robi lesz...már Te is tudod.. :)
2011. okt. 29. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

Róbertet választanám.

Az egyik barátom neve Robin. Ez e név nem tetszene?

Ami még R betűsben nekem kedvenc, az a Roland.

2011. okt. 30. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:
49%

Inkább René, én a Róbertet nem szeretem.

Amúgy Roland?

2011. okt. 31. 23:22
 18/19 anonim ***** válasza:
A Róbert nevet nem szeretem, viszont a René tényleg borzasztóan lányos! A kettő közül inkább a Róbert. De a Roland szebb lenne...
2011. nov. 5. 02:47
 19/19 anonim ***** válasza:

A kettő közül Róbert, a René nagyon lányos.

Rókus, Rabán, Ruben, Rupert, Rafael ezek nem tetszenek?

2011. nov. 5. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!