Jogos az ha haragszik, utál a múltam miatt? (bövebben lent)
Fiatal még (bár te is), nem érzi úgy át a dolog súlyát. Annó én 18 évesen jártam úgy az akkori barátommal, hogy felmerült esetleg terhes vagyok. Szerencsére nem lettem az, bár mikor végül mégis megjött, nagyon sírtam. Pedig kb. 1 éve voltunk együtt, szerettük egymást, de érettségi előtt álltam. 1,5 év múlva szakítottunk és nagyon örülök, hogy akkor nem lett baba! Így, 30 évesen, már tudom, hogy nagyon nem lett volna jó, így az azóta született kisfiam most egy boldog családban van, jó körülmények között.
Csak annyit tudsz tenni, hogy leülsz vele és elbeszélgettek. Hagyj egy kis időt, hogy átgondolja, megeméssze a dolgokat. De mondd el neki, hogy próbáljon egy kicsit belegondolni a helyzetetekbe... A volt barátnődnek lehet pokol az élete, hogy kihordott egy gyermeket és most más neveli. Persze az abortusz is brutál dolog, sőt sokan úgy vannak vele, mint ti voltatok, hogy nem ölik meg, hanem örökbe adják, így legalább valakinek nagyon nagy örömet okoztatok, akik másként nem részesülhettek volna szülői örömökben. És most mit szólna hozzá, (ha együtt maradtok és családot alapítotok) lenne egy esetleges mostohagyermeke, akire te mindig figyelnél, folyamatosan tartanod kéne a kapcsolatot a volt barátnővel, meg persze fizetni utána. Reálisan nézve a dolgokat, a lehető legjobban döntöttetek akkor! Szerintem idővel a barátnőd is megenyhül. Szívből kívánom, hogy így legyen... :)
18 évesen nekem is ezt mondta egy doki.
Ehhez képest 30 évesen, első olyan esetben mikor nem védekeztünk teherbe estem. kétszer egymás után. Mert a másodiknál is nem védekeztünk és rögtön teherbe estem.
Ez egyébként elég 20 éves gondolkodás, fekete-fehér és az kell,a mire azt mondták nem lehet. éretlen még egy gyerekhez.
Egyébként oké, nem lehet gyereke és mennyivel lenne kisegítve, ha neked lenne egy gyereked? Ha most azt jelentetted volna be neki, hogy képzeld van egy két éves gyerekem, akit születése óta egyedül nevelek-akkor a nyakadba borult volna és boldog családként élnétek míg a halál el nem választ.
vagy mondjuk nem titkoltad volna, első naptól tudna a gyerekedről, mi lett volna? Lehet szóba sem állt volna veled vagy minden pasinak a nyakába borul, mert van egy gyereke akit egyedül nevel?
Szerintem nem jogos, elég kislány még és értetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!