Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy hangzik a Kamilla Rebeka...

Hogy hangzik a Kamilla Rebeka név?

Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 09:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ha nem illik a Kamilla nèv a mai kűlönleges trendbe, az baj? :-) ne aggódjatok,nem lesz ilyen hosszù neve a lányomnak,csak ez a 2 tetszik most. Kíváncsi voltam, mi az àltalànos vélekedéd
2011. okt. 21. 09:36
 12/18 anonim ***** válasza:
együtt a kettő szar. a kamilla még-még elmegy, de a rebeka ritka csúf név.
2011. okt. 21. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
Természetesen nem baj, ha nem illik bele a trendbe, sőt... Nem árnyaltan ki teljesen a mondani valómat. Alapjaiban elegem van, ebből a minden áron különleges nevet akarok irányzatból. Arra gondoltam, hogy a Kamilla mint név nincs elkoptatva, nem túl gyakori, éppen ezért minden további nélkül vállalható.
2011. okt. 21. 09:48
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Rebeka az olyan cigányos,Kamilla?Á ne,mindig a tea jutna eszedbe róla.
2011. okt. 21. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Nem illik bele a trendbe?!

Akkor legyen Hanna....majd az óvodában ha odanőnek lesz 30 Hanna nevű kislány a csoportban, és talán egy Rebeka...majd meglátjuk melyik gyerek érzi magát különlegesebbnek..

2011. okt. 21. 09:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Mindkettő gyönyörű név, de együtt nem jók szerintem.

A Kamilla önmagában is megállja a helyét, a Rebeka mellé pedig egy rövid nevet választanék, ha mindenképpen 2 nevet akarsz adni.

Én sem trendi nevet adtam a lányomnak, és nem bántam meg. Tuti Ő lesz az egyetlen ilyen nevű a csoportjában/osztályában.

2011. okt. 21. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Mindkettő szép. Nekem a Rebeka az egyik kedvenc nevem. :)
2011. okt. 21. 15:02
 18/18 A kérdező kommentje:
Csak azért írtam, hogy "nem illik bele a trendbe", mert nem értettem az egyik válaszoló kommentjét. Miért cigányos amúgy a Rebeka? Az egyik hozzászóló legalábbis ezt állítja. Nem értem az okát, úgy tudom, héber eredetű, szerintem nagyon szép. A Kamilláról pedig nem a gyógynövény és a tea jutna eszembe. Milyen neveket ajánlotok amúgy? Csak érdekelne.
2011. okt. 21. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!