Sokan a Zoét írták, de csak azért, mert az most trendi. Pedig egy fos. A Panni viszont jó!
2011. okt. 27. 14:08
22/37 anonim válasza:
Én egyetértek 1-2 előttem szólóval, hiába szép a Panni is, mert az, de ha felnőtt lesz, az nagyon furi lesz, és nekem is egy nénike jut róla eszembe:) A Zoé szép, nekem tetszik, arra szavazok:)
2011. okt. 27. 16:43
23/37 anonim válasza:
utolsó!
egy felnőtt Zoé névvel nem fura? O.o
2011. okt. 27. 17:12
24/37 anonim válasza:
A Panni helyett az Anna jó, és lehet Panninak becézni, amíg kicsi. Ellene szól viszont, hogy mostanában nagyon gyakori név. A Zoé különleges, de nem nagyon lehet becézni. Egy magyaros hangzású vezetéknévhez szerintem nem nagyon illik. A kommentekből is kitűnik, hogy mindkettő elég gyakori név mostanában.
Ha olyan nevet akarsz adni a lányodnak, ami olyan ritka, hogy másnak nincs, akkor nevezd Máriának. Egy ismerősöm nemrég egy középiskolában járt és megkérte a gyerekeket, hogy tegye fel a kezét, akit így hívnak, de senki sem jelentkezett.
2011. okt. 27. 18:29
25/37 anonim válasza:
Egyértelmű hogy inkább Zoé! De nekem a Hanna a kedvenc! :)
2011. okt. 27. 20:05
26/37 anonim válasza:
Nekem is Hanna a kedvencem:) mert a lányom..s már kamaszodik.Most nagyon felkapott név lett.
2011. okt. 27. 21:30
27/37 anonim válasza:
Egyértelműen Panni, a Zoé olyan mintha hiányozna belőle egy betű...
2011. okt. 27. 23:27
28/37 anonim válasza:
17:12-es!
Szerintem az nem annyira, mint a Panni:) Ráadásul az olyan felnőttesebb... persze, ez csak magánvélemény:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.