Panni és Lóránt. Ezek tényleg csúnya nevek?
A férjemmel már a Pocaklakó tervezgetése közben megbeszéltük,hogy ha lány lesz Panninak, ha pedig fiú, akkor Lórántnak fogjuk hívni a második gyermekünket.
Viszont Anyukám szerint ezek ronda nevek, és inkább válasszunk valami mást helyettük. Még csak Neki mondtam el a választásunkat, de most elbizonytalanodtam. Tényleg kiszúrnánk Vele ezekkel a nevekkel? Nektek mi a véleményetek?
Szerintem jó nevek.
De azért a vezetéknévvel együtt ezt jobban meg lehet mondani.
Nekem tetszik mindkét név! Pannival az az egy bajom van, hogy mostanában sok kislányt neveznek el így!
Szerintem ne hagyd magad!!! Ha neked ezek tetszenek, akkor hajrá!!!!
Kiszúrás nem a Panni és nem a Lóránt, hanem például Vég Béla, meg ilyen hülyeségek.
nekunk is tetszett a lóránt, csak sokan rákerdeznenek, hogy lóránt vagy lóránd, és már igy is rákérdeznenk mindkettonk nevere, és csak ezert szavaztuk le.
a panni az szep, mint a panka, nekem tetszik.
szerintem ha a párodnak is tetszik meg neked is, akkor anyukadnak nincs vetojoga
foleg ha illik a vezeteknevetekhez, es tok jo, hogy mindkettot jol lehet becezni
Ha lányunk lett volna Panni lett volna:)Nagyon szép név sztem.
A Lóránt is szép és ti döntsetek mást.nekünk Danink lett anyósomnak nem tettszett,bár csak a száját húzogatta,nem érdekelt!Ne más véleményére adj!
Nekem mindkét név tetszik, bár a Pannit tényleg többen adják mostanában. A Lóránt nekem nagyon tetszik!
Egyébként nekünk is volt ilyesmi, mikor a kislányunkat vártuk, és mondtuk, hogy Napsugár lesz a neve. Anyukám először furcsállta, de azóta azt mondja, nagyon illik rá ez a név.
Lehet, hogy nálatok is változni fog anyukád véleménye, majd ha meglátja az unokáját, és elolvad a gyönyörűségtől.
Ne hagyd magad, ha nektek azok a nevek tetszenek, akkor azt adjátok.
Sok sikert!
2 gyerkőc anyukája
A Panni nekem is tetszik, a Lóránt sem csúnya.
Gondolom anyukádnak a Misi, Sanyi, Pityu, Józsi, Bözse jobban tetszik :) Ez természetes.
Az én lányom nevén is mindenki fanyalgott, de aztán mindenki megszokta, sőt, meg is szerette ezt a nevet.
Nagyon Szép Nevek!:)
De mivel még 2008 októberében írtad,kíváncsi lennék hogy végül fiú,lány lett? Panna,vagy Lóránt?
Megbékélt-e vele az anyukád?
Remélem Válaszolsz:)
Üdv: ZOE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!