Hogyan írjam bele az önéletrajzomba a gyereket?
Email-en akarom küldeni, valahogy így fog kinézni:
Név: F.T.
cím: ...
Tel:06/..
email:...
Születési dátum: 1984...
Tanulmányaim:
1990-1998:xy ált iskola
1998-2002:xy gimnázium
Munkahelyeim: itt ugyanúgy felsorolom azt a 4 db-ot.
És itt akadtam meg. Mert ugye most gyes-en vagyok, az utolsó munkahelyemen vagyok papíron még fizu nélküli szabin.De oda nem megyek vissza.Az önéletrajz után lesz egy rövid motivációs levél, némi sallanggal. Oda írjam bele, hogy nekem egyébként van egy 2 éves gyerekem? Vagy ti hogyan oldottátok meg? Másik kérdésem: Gimi után jártam 2 évig egyetemre is, de azt nem végeztem el, ezt említsem meg az iskolák között? Pl: 2002-2004:xy egyetem. Vagy inkább ne? Kérlek segítsetek, munkát kell találnom sürgősen, a lehető legtöbbet akarom kihozni a soványka kis pályafutásomat szemléltető önéletrajzból. Köszi a válaszokat, véleményeket.
utolsó vagyok:
ELVILEG (azért írom hogy elvileg, mert Magyarországon sajnos még nem itt tartunk, illetve csak a nagyobb multicégek) ha bármilyen családi állapotra vonatkozó kérdés elhangzik (tervezz-e még gyereket, van-e partnere, vőlegénye, van-e aki vigyáz a gyerekekre amíg dolgozik, van-e gyereke, házas-e) akkor azonnal lehet perelni és az esetek 99.9%-ban a munkavállaló szokta nyerni.
A másik még amit nem győzök mindenfelé tromitálni, hogy elméletileg olyan NINCS, hogy a gyereked 3 éves koráig nem tudnak visszavenni, mert megszűnt a pozíció, mert felvettek a helyedre másik dolgozót, stb. Ilyen nincs! Felmondási védelem alatt álltok amíg a gyerek a 3. életévét be nem tölti, eddig KÖTELES munkát biztosítani Neked, vagy állásidőt fizetni ami a 100%-os személyi alapbéred.
Bocsánat, az utolsó OFF volt, de talán hasznos!
Szerintem sehová, én sem írom be, senkinek semmi köze hozzá!
Az egyetemet viszont beírnám, én úgy csináltam, hogy XY Főiskola 2003-2004-ig, XY képzés.
A munkahelyet pedig úgy írd, hogy XY Kft. 2005-től, vagyis hogy még ott dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!