7 hónaposnak mehet cukkini főzelék kukoricával?
Figyelt kérdés
Vettem 1 üveg cukkini főzeléket,hogy holnap megkóstolja a kisfiam. Viszont már csak itthon vettem észre,hogy kukorica is van benne.De még azt sem evett. Adhatom neki?2009. máj. 2. 20:07
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg, hogy 1-2 teáskanállal adsz neki belőle először(mondjuk reggel megkóstoltatod) , és ha nem okoz gondot, akkor később megeheti.
A kukorica amúgy héj nélkül kerül a bébiételekbe, tehát elvileg nem fújja fel őket - persze gyereke válogatja. a lányom is 7 hósan kapott ilyet először és semmi baja nem lett tőle.
Az más kérdés, hogy nem szereti magában a cukkinit(vagy ezt a főzeléket), mert túl jellegtelen az íze. Én almával, vagy mostmár kis fokhagymával szoktam feldobni neki.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2009. máj. 2. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!