Otthon lévő anyukák, kismamák! Amióta otthon vagytok a babával/gyerekkel, igénylitek, hogy a párotok felhívjon Titeket nap közben "csak úgy"? A korábbiakhoz képest változtak a párotokkal kapcsolatos telefonálási szokásaitok?
Max akkor, ha van valamilyen komoly mondanivaloja, ami tenyleg fontos. En kulon kertem, hogy ne hivjon csak ugy hebe-hoba csupan azert, mert hosszu az ebedszunet es epp nincs ott kivel beszelgetni, de akkor se, ha eppen autoval uton van es nincs jobb dolga.
EGyebkent semmi baj a kapcsolatunkkal, sot, kifejezetten jo, szeretjuk egymast, mindent megosztunk egymassal, turbekolunk es beszelunk rengeteget, de en szemelyesen szeretem ezt elintezni. Azokat a hivasokat durvan utalom, amiknek nincs tenyleges informacitartalma, vagy olyan mondanivaloja, ami nem varhat a szemelyes talalkozoig. Ha megis felhiv, akkor max egy perc utan megkerdezem, hogy van-e valami konkret dolog, amit mondani szeretne, vagy elkoszonhetek, esetleg adjam-e oda a gyerekeknek a telefont, mert ok raernek beszelgetni. :)
Nalunk ebbol sertodes nincs, tudja a ferjem, hogy hogyan allok hozza a telefonalashoz.
Amig en is dolgoztam, addig sem volt mas a helyzet, akkor is probalt neha hivni, de ha epp munkam volt, akkor nem vettem fel, ha nagyon raertem, akkor felvettem. Akkor is kertem tole, hogy SOS dolgokrol kuldon inkabb sms-t, mert a telefon mellettem van, elolvasom gyorsan es szukseg eseten azonnal visszatelefonalok, de ha hiv, akkor nem biztos, hogy fel fogom venni.
Igen, nekem nagyon jól esik, ha "csak úgy" felhív és megkérdezi, hogy mi a helyzet. Naponta 1-2x szoktunk beszélni, de természetesen azt is megértem, ha néha egyáltalán nem tud hívni.
Arra már nem emlékszem, hogy mi volt, amikor még dolgoztam, mert az már 5 éve volt :))) De amúgy biztosan akkor is beszéltünk napközben, főleg mert nekem ingyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!