Egy abortuszt túlélő története érdekel? A végét csak erős idegzetűek nézzék4 (mikor befejezi a beszédet)
És hát arról ne is szóljunk, akik a nagyobb babákat, kisgyerekeket kínozzák, nyomorékká teszik, verik agyon, mert épp rossz napjuk volt vagy egyszerűen ilyen perverz g.cik... A drogos r.bancok szerencsétlen gyerekeivel együtt.
Tagja vagyok egy nemzetközi gyermekbántalmazás ellen "harcoló" közösségnek, tudnék még horrort mesélni sajnos.
:( borzalmas! Végignéztem.
Nekem meg nem akar összejönni egy baba, pedig mindent megtennék érte. Ez miért van?
Nekem is van egy ismerősöm aki abortuszra ment, hónapokig nem tudta feldolgozni...
azt írtam, hogy az nézze meg, akit érdekel!
De tényleg megható a történet, és ha már csak 1 ember átgondolja még egyszer mit kezdjen a babájával a videó hatására, akkor már megérte!
Én tettem fel korábban, de nem így önmagában (azért nem találtad), mert egy 17 éves lány tipródott azon, hogy abortuszra menjen-e.
Én az örökbe adást javasoltam neki, amire sokan a hozzászólók közül csúnyán rám mordultak, hogy nem vagyok normális (kb.), és akkor idéztem ezt a videót, hogy legalább nézze meg az anyuka, mielőtt dönt.
Nekem több ismerősöm újszülött-örökbefogadás segítségével válhatott szülővé, így egy picit arról is tudok, hogy a civil szervezetek hogyan intézik az örökbe adást-kapást, hogy a kismamának szuper feltételeket tudnak biztosítani, így akár teljes titokban is tarthatja állapotát, ha akarja stb.
Akkor is nagy port kavart (amin nem csodálkozom, hiszen élet-halálról van szó, ez így vagy úgy, mindenki idegeit borzolja) Egyébként fent van ugyanez a videó a végén levő abortált baba képek nélkül is, de szerintem a valósághoz sajnos az is hozzá tartozik.
Ezen felül én a Te kérdéseden kívül is láttam még más helyen itt a gyakorin azóta idézve a videót, és azt gondolom, hogy ez jó.
Ha csak egy kismamát is sikerül/t meggyőzni, hogy elvetesse a babáját, akkor megérte!
Itt ezzel a videóval az a gond, hogy nem 12 hetes vagy kisebb magzatok. Magyarországon a 12. hétig lehet abortuszra menni. Egy 12 hetes magzat 5!!!!!!!!! cm és nem 20cm. Ekkora babát akkor szül az ember, amikor egy 20-23 hetes babát kell megszülnie BETEGSÉG miatt.
Az, hogy az USA-ban mi a helyzet, milyen törvények vannak, az egész más világ, mint Magyarország. Hogy jön ide az USA??????
Én csak azt nem értem, hogy miért gondolják annyian, hogy attól, hogy egy magzatot korábban hajtunk el, akkor az "kevésbé magzat"???
Ha egy 10 éves gyereket gyilkolnak meg, az "rosszabb", mintha egy 50 évest? Mert hogy az már idősebb, vagy hogy van ez? A gyermekgyilkosságokon "jobban felháborodnak" az emberek, mint ha egy felnőttet puffant le valaki, épp ezért kellene az egészen piciket is védeni, a pár hetes magzatokat, ők a legértékesebbek, csak sajnos a legvédtelenebbek is...
Mellesleg a 12 hetet rosszul tudod, "indokolt esetben" 24-25 hetes magzatot is elhajtanak ma Magyarországon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!