Mostanában milyen nevű babák születtek az ismeretségi körödben?
Figyelt kérdés
2011. okt. 9. 20:24
21/32 anonim válasza:
Benedek, Péter, Boglárka, Anna, Csaba,
22/32 anonim válasza:
2XHanna, 4(!)XSára, Liliána, Bianka, Borbála, Abigél,
Hunor, Nimród ,Zsombor, Kristóf, 2XBence,2XÁdám
23/32 anonim válasza:
Zsombor,Zoé,Léna,Lilien,Mira,Emília -Lilla,Nina -Bíborka, Jázmin.És ők mind az elmúlt 3 -4 hónapban,szinte egyidősek az én picilányommal.
24/32 anonim válasza:
Dániel, Zorka, Petra, Lilla, Hanna, Merse, Zalán, Balázs
25/32 anonim válasza:
Máté, Máté, Levente, Levente, 3 Jázmin ebből 1 az enyém:D, Dávid, 2 Milán, 2 Lilla, Nóra, Bence, Áron,
26/32 anonim válasza:
Kislanyok: Armina, Sophie (Szofi-nak ejtik), Alexandra, Kira, Hajnalka
Fiuk: Peter
27/32 anonim válasza:
András,Máté,Enikő,Zsombor,Réka,Anna,Levente,Olivér(2 is),Benedek,Gizella(ez tetszik nekem a legkevésbé), Kristóf,Bence(2 szintén),ja és még egy Dominik aki 2 hete született:)
Ez az elmúlt egy év,bár sokkal több baba született,demost csak ennyi jutott eszembe.
Ja vannak még:Beáta(mint az anyukám),Zoltán és Sándor.
Írok ha még eszembe jut valaki.
28/32 anonim válasza:
13:23 vagyok,
Vannak még:Noé,Angéla,Cecília,Anett,Zsuzsanna(3),Edit,Judit.
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Felétek aztán jó sok baba született. Én ismerőseimnél ebben az évben: Viktória, Bogáta, Boglárka, Hortenzia, Nimród született. És még decemberre várnak egy Valentinát.
2011. okt. 12. 13:45
30/32 anonim válasza:
Ha nem akarsz tucat nevet, akkor az Anna-Hanna-Sárát már kizártad:-)) Te jó ég! mennyi van belőle:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!