Akik vállaltak 3. babát, azok hogy csinálták?
Most 2 gyerekem van (1 és 3 évesek), tervezünk 3. babát, szintén ilyen pici korkülönbséggel. Nincs segítségem, csak esténként a férjem. Még csak gazdagok sem vagyunk. Viszont boldogok, úgyhogy bevállaljuk :) :) Alig várom :)
Szerintem 2-vel is nehéz, 3-mal is az lesz. Főleg, betegség idején, nekem most is azzal van bajom, hogy egyik egészséges, másik beteg, mégis mindkettő jön az orvoshoz :S hát ez így lesz majd hárommal is...
ma 16:39 vagyok.
Mi sem vagyunk gazdagok,de ami tényleg fontos megadjuk nekik :) És ezt a boldogságot semennyi pénzre nem cserélném.
3 gyerek van
most 9 hónapos a legkisebb
szerintem nem nehezebb mint 2-vel sőt sok mindenben segítenek a nagyok a kicsi is szívesen van velük így nem mindig nekem kell játszanom vele :-)
anyagiakban sem több mivel sok ruha egyéb van a nagyokról
max pelust kell venni meg hasonló fogyó eszközt :-))
ha nem az motivál h mindenből új legyen akkor nem vészes a 3ik gyerek és még egy okosság az öregektől : ahol több gyerek van ott egymást nevelik a kicsik :-)
vagy valahogy így van
szal ha 3ikat szeretnél akkor hajrá
én vagyok kivétel, nem akarok harmadikat
ez az egymást nevelik meg egy hülyeség, mi is 3-an vagyunk
Utolso elotti: Nem hozzad szolt a kerdes akkor minek valaszoltal? Egyebkent fejezd mar be a lejarato kampanyt amit a nagycsaladosok ellen folytatsz itt az oldalon. Senkit se erdekel a velemenyed!!!
Kerdesre valaszolva: mi is 3 gyereket szeretnenk,van mar egy 2 eves kisfiunk :)
Igen, 3.-at is szeretnénk. A nagylány 10 éves, a kicsi 5 hónapos. Nekem ez így olyan természetes, de sosem tudtam elképzelni 2 kicsit, (kb. 4 év korkülönbséggel számolok, aztán persze ember tervez...) A nagy sokat segít, de néha úgy érzem, a falra tudnék mászni így is.... (takarítás, stb). Irigylem az ilyen anyukák türelmét, mint ti, 3 pici.... Le a kalappal előttetek.
A munkába tervezitek hogy visszatértek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!