Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szükség van ilyen jellegű...

Szükség van ilyen jellegű mesékre?

Figyelt kérdés

Beleszaladtam egy ilyen blogba. Nekem is vannak meséim. Szerintetek van értelme (van rá igény) ilyen blogot nyitni?

[link]

2011. okt. 5. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha van valaki aki ezt elolvassa .... Én csak beleolvastam!

Hát mit mondjak rá? Inkább maradok: Andersen, Benedek Elek, Wass Albert meséinél. Abból többet tanulhat az ifjúság.

2011. okt. 5. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
W A-t azért kihagyom
2011. okt. 5. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Őszintén? Nincs.

Beleolvastam, de ez nem is mese, hanem valami fura, kesze-kusza kreálmány, tele helytelenül szerkesztett mondatokakkal, logikai hibákkal, stb. Ilyenekkel nem "hülyíteném" el a gyereket, akkor már inkább tényleg maradunk Andersen bácsinál, és a többieknél.

2011. okt. 6. 06:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Valójában nem a meséket akartam véleményeztetni (mert azok nem az enyémek). Csak az érdekelt, hogy lehet-e igény ilyen jellegű mesékre, tehát újakra, ilyen formában, tehát blogban.
2011. okt. 6. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Új mesékre, amiknek van értelme, és nem nézi hülyének a gyereket, tanító jellege van (alapigazságok: jó és rossz harca stb., nem az abc meg angol) annak mindig van értelme és mindig van rá igény.
2011. okt. 10. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekünk apukám mondott meséket, aminek a történetét ő szőtte, a szereplők mi voltunk meg ismerős alakok, ismerős vagy éppen vágyott élethelyzetekkel. A főhős kitalálója a nagypapa volt apuék gyerekkorában és innen jött apumnak is.

Szívesen emlékszem ezekre, inkább ilyesminek látom értelmét, de ugye ezt meg csak saját célokra :).

2011. okt. 10. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!