Szükség van ilyen jellegű mesékre?
Beleszaladtam egy ilyen blogba. Nekem is vannak meséim. Szerintetek van értelme (van rá igény) ilyen blogot nyitni?
Ha van valaki aki ezt elolvassa .... Én csak beleolvastam!
Hát mit mondjak rá? Inkább maradok: Andersen, Benedek Elek, Wass Albert meséinél. Abból többet tanulhat az ifjúság.
Őszintén? Nincs.
Beleolvastam, de ez nem is mese, hanem valami fura, kesze-kusza kreálmány, tele helytelenül szerkesztett mondatokakkal, logikai hibákkal, stb. Ilyenekkel nem "hülyíteném" el a gyereket, akkor már inkább tényleg maradunk Andersen bácsinál, és a többieknél.
Nekünk apukám mondott meséket, aminek a történetét ő szőtte, a szereplők mi voltunk meg ismerős alakok, ismerős vagy éppen vágyott élethelyzetekkel. A főhős kitalálója a nagypapa volt apuék gyerekkorában és innen jött apumnak is.
Szívesen emlékszem ezekre, inkább ilyesminek látom értelmét, de ugye ezt meg csak saját célokra :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!