Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Teszveszes anyukák, most mit...

Teszveszes anyukák, most mit csináljak, tudok még tenni valamit?

Figyelt kérdés
Eladtam egy ruhát a teszveszen, a vevő sima levélként kérte, én úgy is adtam fel, de nem kapta meg 2 hét után se.. ilyenkor már nem lehet mit csinálni ugye? olyan rosszul érzem egyébként magam, nem erőltettem én se az ajánlott levelet, pedig nem 200 Ft-os ruha volt ez se.. egyébként a vevő nem követeli csak érzem a levélén hogy nem esik neki jól, de már nem tudok mit csinálni, igaz?
2011. okt. 5. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13:55, nincs teljesen igazad, a számlakérés nem bizonyíték, hiszen bármilyen levélről/csomagról kérheted a számlát...

Sajnos csak a drága ajánlott levél a tuti.

2011. okt. 5. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
én a hugom szülinapi ajándékával jártam így.feladtam április 26án sima levélként,mert nem volt meg a súly így nem ment csomagként.2hét múlva sem ért oda.nálunk mondjuk szerencse volt,mert május 27én csengetett anyum szomszédja,hogy előző nap adta le a postása csomit,úgyhogy szerintem még reménykedhetsz egy kicsit.
2011. okt. 5. 14:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem azt mondtam, hogy bizonyíték, hanem hogy Te be tudod bizonyítani a vevőnek, hogy feladtad.
2011. okt. 5. 14:14
 14/19 anonim ***** válasza:

szia!

én a másik oldal vagyok. rendeltem pár dolgot a fiamnak, nem volt nagy összeg, konkrétan többe került volna az ajánlott posta, mint amennyiért rendeltem. simán kértem, sose érkezett meg...

nem állítom, hogy a feladó nem adta fel, mert neki is csak + értékelése volt, és írt is, amikor feladta, és gondolom azért akarta eladni, mert nekik már nem kell, nem azért, hogy lehúzzon egy anyukát pár száz ft-tal...

én adtam egy semlegest, ezzel elintéztük, és így jártam. a posta nem tud vele mit kezdeni. elveszhetett valahol, vagy szétszakadt (kétlem, mert ruhadarabok voltak, amik nem szakítják ki a borítékot), és nem tudom, miért érdekelte volna bármelyik postást is az én pár szem használt gyerekruhám, ismétlem nem nagy értékben...

ez van. ezzel nem tudsz mit kezdeni sajnos!

2011. okt. 5. 14:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Most eszembe jutott valami, lehet a postás nem tudta bedobni (elég nagy doboz volt) és a postára vissza vitte, mivel nem ajánlott ezért nem hagyott cetlit, írok a csajszinak hogy kérdezzen rá a postájukon, hátha ott van! köszi!
2011. okt. 5. 14:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is a sima postázásnál szoktam kérni számlát és a CÍMZETT NEVÉRE íratom, nem az enyémre. Így talán elhiszi, hogy feladtam, vagy nem? Mondjuk adhat attól semlegest...

Meg én is kiírom a saját oldalra is és a terméklapra is, hogy NEM TUDOK felelősséget vállalni a simáért, így korrekt. De más is kiírja, és mégis szoktak semlegest,negát adni, ha nem érkezik meg nekik...na, ez nem szép a vevőtől. Csak azt nem tudom, hogy a teszvesz ilyenkor mit tesz a vevővel, aki ilyenért és ilyenkor semlegest/negát ad.

Az meg tényleg jó ötlet, hogy nem tünteted fel a postázásnál a simát, csak az ajánlott feladási módot. Így nem adhat(na) negát és nem reklamálhat.

2011. okt. 5. 17:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Semmit sem tudsz tenni. Most én is indítottam kisebb tételeket 990Ft-ért amihez odaírtam, hogy sima levélként is küldöm ha a vevő kéri de ez esetben semmilyen felelősséget nem tudok vállalni. Drágább dolgoknál egyáltalán nem postázok sima levélben bár nem is kérte még senki. :( Egyetlen egyszer küldtem sima levélben valamit (1Ft-os aukció volt és kb.80Ft lett a vége:)) de az megérkezett de akkor is írtam emailben, hogy felelősséget nem vállalok a levélért.

Ne aggódj, nem a Te hibád! Én sok olyat hallok, hogy lenyúlják a levelet ha érezni, hogy valami nagyobb, érdekesebb dolog van benne. Sajnos akkor ellopták valahol, valamelyik postán de mivel nem ajánlott ezért nincs lekövetve, senki sem tudja, hol akadt el.

2011. okt. 5. 19:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Különben olyan meg konkrétan velem fordult elő, hogy a szüleim adtak fel nekem gyógyszert (anyukám gyógyszertárban dolgozik) de nem ajánlva adta fel apu (amiért csúnyán kikapott anyukámtól :), és már mindannyian lemondtunk róla amikor végre megérkezett. Kb.3héttel a feladás után. Persze addigra már rég meggyógyultam. :p Szóval végül is még nincs veszve minden.
2011. okt. 5. 19:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan, hogy feladtam, és nem kapta meg a vevő. Kiderült, hogy a postás nem dobott be neki értesítőt, pufi volt a csomag, ott figyelt bent a postán. Én itt rákérdeztem a postán, hogy mi lehet, akkor mondták, hogy ilyen előfordul, kérdezze meg ott a postán, hogy nincs-e ott, mielőtt visszaküldik nekem. És láss csodát, ott volt bent náluk a postán.
2011. okt. 6. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!