Ugye a doki még véletlenül sem ír kisebb terhességi hetet, ha valaki abortuszra akar menni, nem írja el esetleg a dátumot, annak függvényében, hogy esetleg kisebb a pici UHn mint számolva?
Ugye a 12hét0napig lehet csak elvégeztetni, és azon túl nem.
Ha igen, de admin hiba miatt mégis elvégzik, milyen jogi dolgok jöhetnek elő, ha kiderül.
(egy éve volt ez a műtétem, és most számoltam 12hetet túllépte már a terhesség mikor a műtét volt, de a papíromon csak 11hét van, teljesen véletlenül jutott eszembe megnézni)
Mondjátok azt, hogy ilyen nem történhet, azért harcoltam az utolsó pillanatig, hogy az a pici éljen, és most ez, hogy idősebbre jött ki, nagyon megvisel.
Holnap megkérdezem a dokim is, hogy nála az mennyi idősnek felel meg, de addig is szenvedek, hogy ha jól számoltam, akkor.....
TE akartad az abortuszt, senki nem kényszerített rá, ezért nem is perelhetsz .De ha meg is tennéd, úgyis csak a gatyád és a lelked megy rá, mert semmire nem mész vele.
Inkább kezeltesd magad egy szakemberrel, hogy fel tudd dolgozni, keress egy párt és vállalj babát.Az majd könnyebbé teszi, hogy elviseld.
Igen ismerős. Nekem is mikor mentem a nőgyógyhoz, hogy a párom megkattant, és "elkezdem" intézni a papírmunkát, hát. Direkt beküldött egy nst-s kismama mellé, hogy az asszisztens ott majd elmond mindent mivel, és hogyan kezdjek.
Közölte, sacc most 7hetes lehetek, talán 8, utána még legalább egy hónapig cipeltem a párom egy másik dokihoz, hogy szakembertől hallja mi lesz velem és a picivel. Volt olyan időszak, órák napok, amikor felesleges volt az addigi utána járás, mert maradhat a gyereke, a vége mégsem az lett. Ott ki lett az a fölénye használva, hogy frissen végzett delikvens vagyok, és kezdő alkalmazott(többet kerestem 6óráért mint ő 12ért), de az anyagiak.:( És akarta a halál, ha az első vizsgálatkor közlöm, hogy nem akarom, el sem jutunk a 7hétig sem, nemhogy a harmadik hóig, na jó talán a 7hétig, mert 2-3hét az utána járás.
Az utolsó előtti, aki a perelést említi, eszemben sincs, csak tudod a törvényi szabályozás miatt, ha valami oknál fogva kiderülne, beküldő adatok alapján egészséges magzat, anyai kérés, de kibukik, h nagyobb terhesség, lehet e ebből nekem a dokinak, bárkinek is baja. Eszemben sincs tönkre tenni senkit, elég, hogy én mentem rá.
A szakember, dilidoki, mégis mit kezd velem, kielemzi, hogy kötődtem a babámhoz, hogy mély trauma ért. Hogy tombol bennem a gyűlölet. Sokra megyek vele, tényleg. Annyiszor éreztem már, túl vagyok az egészen, de mégis NEM.
Ami a következő babát illeti, köszöni jól van, és nem merem elhinni, hogy tényleg gyermeket várok, és percenként ellenőrzöm a pocakot, megvan e még, és nem álom. ÉS kopkopkop jól van, és imádom, és a kincsem, de tudni, hogy egy másik életet megöltek előtte....
Szia!
Én is hasonló cipőben jártam, 5 évvel ezelőtt!
Én 4-5 hetes terhesen mentem először dokihoz és 7 hetesen volt az abortusz!
Akkor 3 hónapja ismertem a párom, szedtem gyógyszer is csak kimaradhatott pár szem és igy összejött a baba! Igazi szerelem baby... Én épphogy betöltöttem a 18. évemet, én érettségi előtt álltam, szüleim váltak, otthonunk elúszott.... :(
Igaz a párom dolgozott, és 6 évvel idősebb mint én, de sajnos én mondtam ki hogy nem vállalhatjuk a babát! Ő meg nem ellenkezett... Sajnos, mert ha ö ösztönzött volna, és biztatott volna akkor lehet hogy nem teszem meg.
A sors fintora: azóta is együtt vagyunk, két éve hogy összeköltöztünk, és egy éves házasok vagyunk és a babára várunk... Igaz még csak pár hónapja próbálkozunk
Nekem az az 5 év alatt majdnem minden nap az eszembe jutott hogy mi történt...
De most hogy babaprojekten vagyunk, iszonyatos , hogy milyen érzések, érzelmek keringenek bennem emiatt!
Teljesen átérzem hogy most mit élhetsz át!
És csak azt nem értem hogyan tudják egyesek e felett elsiklani! Pár barátnőm, sógornőm (akik szintén voltak abortuszon) bunkó velem hogy miért gondolok még erre, miért emésztem magam, mert hogy túl kell magam tenni rajta... De hogyan? Lehetséges ez?
Én még élek emlékezni fogok erre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!