Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek volt már abortusza? Ha...

Kinek volt már abortusza? Ha volt elmondja miért tette? Ha nem volt miért nem vállalná be?

Figyelt kérdés
Nem ítélkező válaszokat kérek, én meg szeretném érteni az egyes helyzeteket.
2011. okt. 2. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt, és soha nem is lesz. (bízom benne, hogy a korábban említett borzalmas lehetőségek nem esnek meg velem, a nemi erőszakból fogant terhességet természetesen én sem tartanám meg)

Nem lesz, mert van két csodálatos kisfiam, és el nem tudom képzelni, hogy ha becsúszna a harmadik, akkor Őt ne vállaljam.

2011. okt. 2. 22:44
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Tegnap 21:53 és 22:23:

Én magam nem voltam megerőszakolva, tény. Normális családban éltem, ez is tény. Azonban a barátnőmmel megtörtént, és ő képes volt rá, hogy orvoshoz menjen, és feljelentést tegyen, esemény utánit kérjen, tesztet csináltasson.

Mindent megértek, csak éppen azt nem, hogy egy olyan esetben, amikor egy kislányon "átmegy" az egész családja, olyankor hol van pl. az édesanyja?! Milyen családban él az, akin senki nem veszi észre heteken keresztül, hogy valami történt? Itt nem hinném, hogy az abortusz lenne az egyetlen probléma... Mondhatni, ez egy olyan helyzet, amikor annak a kislánynak jobb, ha egyáltalán nincs is "családja".

Gyerekek esetében, ehhez hasonló szituációban megint teljesen más a helyzet. Az említett eset családvédelmi kérdés, nem pedig magzatvédelmi. Felnőtt emberként viszont kellene, hogy legyen az emberben annyi erő, hogy azonnal orvoshoz fordul. A barátnőm is kapott jó néhány "kedves" beszólást a rendőröktől. Mégis megtette a feljelentést, éppen azért, hogy az ilyen állatok ne garázdálkodhassanak szabadon az utcán. (Az a szemét egyébként megúszta 5 évvel, pedig nem ez volt az első esete, legalább 10 bizonyított eset volt, ahol ő volt az elkövető.)

Végigcsinálta, tönkrement a kapcsolata (pedig nem ő volt a hibás, ő az áldozat volt), lelkileg is megviselte. De azt mondta, hogy nem szerette volna még ezt az egészet egy abortusszal is tetézni, és neki volt igaza.

2011. okt. 3. 10:46
 13/13 anonim ***** válasza:

21,53 vagyok

Én értem a hozzáállásod, megértem azt is, hogy mindent kövessünk el az "aktus" után, ha nem vagyunk biztosak a megelőző védekezésben.

De hidd el nekem, hogy az a szegény kislány nem juthatott el időben esemény utáni tablettáért.

""Mindent megértek, csak éppen azt nem, hogy egy olyan esetben, amikor egy kislányon "átmegy" az egész családja, olyankor hol van pl. az édesanyja?!""

Édesanyja dolgozott, amikor az eset(ek) történt(ek), a kislány megfélemlítve, nem is értette mi történt vele, nem az volt az első dolga, hogy rohanok anyához. Szerintem ez érthető. Látta rajta az anyja is, hogy baj van, de még nem gondolt komoly dologra, 2-3 hét után viszont már úgy érezte nem hagyhatja annyiban, biztos nagyobb baj van annál, mint hogy "rossz kedvem van és kész". Akkor kezdte el faggatni.

Beletelt vagy 2-3 hétbe mire a kislány az anyai nyomás hatására el tudta mondani mi történt, de kérte az anyját, hogy nagyapának és apának ne szóljon róla. Anya is patthelyzetben volt. Hitt is a kislánynak meg nem is. Mire a kislány bátorságot gyűjtött, hogy nőgyógyászhoz menjen az anyjával, nagyapa felkötötte magát. Apa nem úszta meg... feljelentették, börtönbe került.

""Milyen családban él az, akin senki nem veszi észre heteken keresztül, hogy valami történt? Itt nem hinném, hogy az abortusz lenne az egyetlen probléma... Mondhatni, ez egy olyan helyzet, amikor annak a kislánynak jobb, ha egyáltalán nincs is "családja". ""

Nem biztos, hogy értem... mikért lenne jobb, ha nincs is családja? Azért mert ketten nekiestek, jó, azt értem, de ott az anyja is, meg a testvére. Nagymama és unokatesók.

2011. okt. 3. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!