Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Leírnátok azt a linket ahol...

Leírnátok azt a linket ahol ezt megtalálom? Múltkor láttam egy abortuszról szóló videot, amin a magzat véres keze a doki véres kezén volt. Nagyon megrázó volt.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 28. 09:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
beírod a video google.be hogy "abortion" máris csemegézhetsz a videók között.
2009. ápr. 28. 09:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egy ilyen műtétről hallottam, egy híres fénykép is készült róla. De ez életmentő műtét volt hála égnek. Megpróbálom megkeresni.
2009. ápr. 28. 09:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tényleg arra a képre gondolsz, amire a màsodik vàlaszolo és én is. Az volt a vilàg elso intrauterin mutétje, ha jol emlékszem, a picikét Samuelnek hivtàk és az operàcio végén a pici keze kicsuszott a méhbol és ugy tunik, mintha a baba elismerése jeléul "kezet fogna" a sebésszel. Ami megindito, az az, hogy jopàr évvel a màr fiatal felnott Samuel ujbol kezet fogott a mutétet végzo orvossal.

Még egy "legenda", ami ezt a foto ovezi, az,hogy a mutét alatt a képeket végzo fotos olyannira a làtvàny hatàsa alà kerult, hogy utàna o is elvégezte az orvosit...

2009. ápr. 28. 10:23
 4/21 anonim ***** válasza:

Itt a fénykép linkje:

[link]

2009. ápr. 28. 11:47
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem erre a képre gondoltam, de amire én gondolok, az is sztem egy műtétről készült.

A videót megtaláltam amibe benne van a kép, de nem tudom lementeni.

2009. ápr. 28. 14:48
 6/21 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA&feature=related

Ezen a linken a 2 perc, 06mp - 2perc 11mp-ig van az a kép, ami érdekelne.

2009. ápr. 28. 14:53
 7/21 anonim ***** válasza:

írd be google keresőbe hogy abortusz és jelöld ki hogy képek (web és oldalak ebből az országból szöveg mellett)

ha videót akarsz akkor írd be mellé hogy videó, de a youtube.com on is találsz ilyen videókat.

2009. ápr. 28. 16:00
 8/21 anonim ***** válasza:
76%
Ez a link szörnyű, nem bírtam végig nézni. Mindig kiborulok, hogyan tehetik ezt meg nők nap mint nap ezernyi pici élettel....:-((( Annyira szomorú.
2009. ápr. 28. 23:09
 9/21 anonim ***** válasza:

Szia.Ezzel e linkkel töltsd le a "zoutube downloader" nevü progit.Telepítés utan nisd meg és:oda hogy "Enter video Url" ird be ezt a linket: http://www.youtube.com/watch?v=8pCgwewTZKA

legyen kijelölve a "Download video from Youtube" katt az OK-ra aztán már csak ki kell választani hogy hová tárolja.

REMéLEM TUDTAM SEGíTENI!

2009. ápr. 29. 17:51
 10/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat,Youtube-ot akartam írni...
2009. ápr. 29. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!