Ezeket érdemes lenne megvenni?
Játszószőnyegünk volt, egy egyszerűbb fajta, és az én fiam nagyon szerette. Kb 2 hónapos korától raktuk le rá, és imádta nézegetni a lógó figurákat. Amikor meg már rájött, hogy azokat csapkodni is lehet, még jobban szerette!
Pihenőszékünk nekünk nem volt, de elektromos babahintánk igen! Azt nagyon-nagyon szerettük. A gyerkőc is imádott benne lenni, és én is imádtam, hogy van pár perc nyugalom! :)
A pihenő széket úgy 4 hónapos koráig használtuk, utána mindenáron ki akart csúszni belőle. Mondjuk azt mi kölcsön kaptuk szerencsére.
A játszószőnyeget viszont nagyon szerette/szereti. Olyan 2-3 hónapos korában kezdtük el használni, most 7 hónapos, és még mindig tud vele játszani. Igaz, leginkább az motiválja, hogy leszedje a figurákat, vagy hogy az egész játszószőnyeget a fejére borítsa. :D
A játszó szőnyeget az én fiam is szerette.Íves volt, szóval mikor háton feküdt,akkor lógtak fölötte játékok.
De csak 2 hónapig volt érdekes kb...szóval szerintem mindenképp használtan vegyél.
Mi pihenőszékként a hordózó használtuk, na ezt nagyon szerette fiam!Még 7 hónaposan is vígan elücsörgött benne és akkor már lökte magát:)
Szóval szerintem ezzel várj, ha szereti a hordozóját, akkor erre fölösleges költeni!
Kaptunk egy játszószőnyeget, játékívvel, de semmi hazsnát nem vettük. Szívem szerint eladnám, hogy vegyek az árából egy hasznos játékot.
A pihenőszéket nagyon jó dolognak tartom, de mivel itt volt a hordozó, nem vettünk külön, hanem a hordozót használtuk. Sokáig, mert amíg nem tudott rendesen ülni a Kincsem, addig abban etettem etetőszék helyett.
Nekünk is van mindkettő, de szerintem is ráér később megvenni.
A pihenőszék: csak a hozzátáplálásnál használtuk, mikor még nem tudott ülni. Egyébként nem maradt meg benne. Erre a hordozó is elég lett volna.
A játszószőnyeg: 3 hónapos korától rövid ideig használta, hamar megunta. Csak később lett érdekes neki, amikor a játékívekre rádobtam egy takarót, így sátor lett, és lehetett benne bujkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!