Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az 5 hónapos Brianna Lopezt...

Az 5 hónapos Brianna Lopezt apja szexuálisan is bántalmazta?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket halálra kéne ítélni.Hogy képes valaki ilyenre?
2011. szept. 29. 07:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Veletlenul nem tudjatok mi lett a tesoval? Szerencsetlen az is milyen csaladban kellett a 18 honapot eltoltson. Mert azert egy 18 honapos kisgyerek erzi mi folyik korulotte. :( O is ma mar tobb mint 10 eves es biztosan tisztaban van vele mit muveltek a testverevel a szulei. Ilyen multal elni nem lehet neki sem egyszeru. Engem is nagyon megviselt amikor olvastam errol. Szinte magamhoz sem tertem. Szerencstelen csopsegnek milyen 5 honapja volt. :( Megszakad a szivem, akikhez szuletett azok agyon kinoztak, molesztaltak es akik meg kellett volna vedjek elvettek az eletet. :( Nyugodj bekeben kis angyal.
2011. szept. 29. 11:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Új nevet kapott és elvitték az országból senki nem tudhat róla mármint a családtagok közül.
2011. szept. 29. 11:27
 14/18 anonim ***** válasza:
11:27-es koszonom szepen, hogy megirtad.
2011. szept. 29. 11:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Nincs mit:)
2011. szept. 29. 11:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Kérdés, hogy a tesóból ilyen életkezdéssel, milyen felnőtt ember lesz.
2011. szept. 29. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:

Azóta kísért ez a borzalom, amit szegény babával műveltek, hogy véletlen feldobta a videót a youtube. És még egy csomót olvastam is róla utána. Pont akkor volt a babám 5 hónapos, még mindig rosszul vagyok, ha eszembe jutnak a dolgok. Milyen gyönyörű kisbaba volt... nem is értem azokat rohadt fajzatokat. Szerintem biztos nem volt épelméjű egyik se. Meg ki tudja mennyire voltak alkoholisták drogosok, amikről nem írnak sehol.

Találtam egy srácot facebookon, aki a kis Brianna nagybátyja azt hiszem, ő is ott lakott és 8 éves volt akkor, és hát látta mi folyik. Az adatlapjából látszik azért, hogy vannak bajok :(.

Ráadásul rajta kívül még milyen sok kisgyerek lesz a saját "szülei" áldozata... Borzasztó belegondolni.

2011. okt. 2. 11:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves utólsó elküldenéd nekem privibe ennek a sráncnak akiről írsz a facebook linkjét?Megnézném.
2011. okt. 2. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!