Van csúnya kisbaba?
Én is úgy gondolom, hogy mindegyik kisbaba aranyos,és van olyan, akire még azt is lehet mondani, hogy jaj de szép baba, van akire nem. De az aranyos akkor is ráillik mindegyik babára:)
De még ha látok is "csúnya" kisbabát, nem ez a szó jut róla eszembe, csak max az,h nem szép,de mindegyik nagyon aranyos.És persze az enyém a legaranyosabb és legszebb is lesz, még ha más nem találja majd szépnek, akkor is.Ez így van rendjén.
Az én babám bizony nem volt szép. A második gyermekemről van szó, aki kisfiú lett. óriási babaként jött a világra, 4300 g és 60 centivel. Mikor megszültem nagyon aranyos volt, nem láttam csúnyának. De mikor egy kis pihenés után érte mentem a csecsemőosztályra és tolták ki, a többihez képest akkor láttam milyen csúnya. Szó szerint szégyelltem végigtolni a folyosón. Nem tudom miért, de sötét volt a bőre (mi fehérek vagyunk), a szeme csak egy pici csík volt, úgy nézett ki mint egy mongol.
Most már 2,5 éves nagyfiú és sokszor megállítanak az utcán, hogy ez a fiúcska olyan szép mint egy kislány! Most büszke vagyok Rá, de sosem fogom elfelejteni azt az érzést, mikor a kórházban megláttam.
Előző: az egy szerkesztett kép. -.-
Amúgy meg minden emberben van szépség, csak meg kell találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!