Most akkor hányadik hétben is járok? Minek higgyek?
Nem tudom itt nézted-e, én itt szoktam.Amúgy pedig az uh és a doki a mérvadó nyilván ők látják a baba méretét,na meg az utolsó menstruáció első napja a mérvadó!
Szia!
Hahaha , én is asszittem , hogy az uh meg a naptár is pl. szinkronban van. Csakhogy nem minden vizsgálóműszer egyforma....:) uh alapján 36 hetes vagyok , papír szerint meg 34. jövő 7en megyek új uh-ra , ahol remélhetőleg "pontosan" bemérnek. Mindenki azt mondja hüleség a heteket számolni , a baba akkor jön úgyis ,amikor neki megfelelő; csak az orvos így nem tud pontos hetet beírni a kiskönyvembe....az intenetes felület se 100%ig bizti , akkor inkább a dokidnak higyj!
Nekem nem az UH és a naptár kapcsolattal van a gondom.
A babóca mindig is nagyobb fejlettebb mint az utolsó menzi óta eltelt idő, azt nem is úgy kezelem, hogy jajj!
Nekem a naptár és a naptár közti eltéréssel van a bajom.
Gondolom mindannyian találkoztatok a rendelőkben ezekkel a kőrnaptárakkal, amivel nézik a dokik hol is járunk, szupi nyilakkal stb, na nekem ilyenem van, ezt is használom, és mindig stimmelek azzal amit az orvos mond, ma csak "játékból" néztem netes kalkulátorokat, és a szülésem időpontjától kezdve semmi sem stimmelt, azzal amit a DOKI+VÉDŐNŐ összehozott + az utolsó vizsgálat során is (egy hete 30hetes voltam az orvosnál 31hetes egy napja a védőnőnél, a kalkulátorok közül pedig volt olyan ami 30hetesnek hozott ki mával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!