Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor hányadik hétben is...

Most akkor hányadik hétben is járok? Minek higgyek?

Figyelt kérdés
Van egy nőgyőgy körnaptáram, amivel ellenőrizni szoktam a terhességi heteket. Eddig mindig stimmelt, dokinál is az alapján mondtam hány hetes vagyok, ő is nézte és tényleg annyi voltam. Most csak kíváncsiságból néztem netes kalkulátort, na ott a 28hetestől a 33hetesig minden vagyok, csak aminek kéne lenni nem, ami majdnem jó az is 30w3d a 31w3d helyett. Kicsit elbizonytalanodtam, nyugtassatok meg, hogy legalább a doki és a védőnéni jót mondott eddig is. (a kiskönyvben lévő szülés dátum sem stimmelt:D)
2009. ápr. 26. 09:36
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nem tudom itt nézted-e, én itt szoktam.Amúgy pedig az uh és a doki a mérvadó nyilván ők látják a baba méretét,na meg az utolsó menstruáció első napja a mérvadó!

2009. ápr. 26. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
írd ide az utolsó menszid első napját.
2009. ápr. 26. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hahaha , én is asszittem , hogy az uh meg a naptár is pl. szinkronban van. Csakhogy nem minden vizsgálóműszer egyforma....:) uh alapján 36 hetes vagyok , papír szerint meg 34. jövő 7en megyek új uh-ra , ahol remélhetőleg "pontosan" bemérnek. Mindenki azt mondja hüleség a heteket számolni , a baba akkor jön úgyis ,amikor neki megfelelő; csak az orvos így nem tud pontos hetet beírni a kiskönyvembe....az intenetes felület se 100%ig bizti , akkor inkább a dokidnak higyj!

2009. ápr. 26. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem nem az UH és a naptár kapcsolattal van a gondom.

A babóca mindig is nagyobb fejlettebb mint az utolsó menzi óta eltelt idő, azt nem is úgy kezelem, hogy jajj!

Nekem a naptár és a naptár közti eltéréssel van a bajom.

Gondolom mindannyian találkoztatok a rendelőkben ezekkel a kőrnaptárakkal, amivel nézik a dokik hol is járunk, szupi nyilakkal stb, na nekem ilyenem van, ezt is használom, és mindig stimmelek azzal amit az orvos mond, ma csak "játékból" néztem netes kalkulátorokat, és a szülésem időpontjától kezdve semmi sem stimmelt, azzal amit a DOKI+VÉDŐNŐ összehozott + az utolsó vizsgálat során is (egy hete 30hetes voltam az orvosnál 31hetes egy napja a védőnőnél, a kalkulátorok közül pedig volt olyan ami 30hetesnek hozott ki mával)

2009. ápr. 26. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
[link] itt meg 28hetes vagyok:)
2009. ápr. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!