Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyes lejárta után hova mentél...

Gyes lejárta után hova mentél vissza, és mit dolgozol hány órában?

Figyelt kérdés
Régi céghez? Újhoz? És bírod a 8 órás munkaidőt, vagy sikerült esetleg részmunkaidő?
2011. szept. 23. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Első után kerültem arra a meunkahelyre, ahonnam amásodi ygrek születése előőt elmentem gyed-re.

A két gyrek között 8 óréában dolgoztam (minn tnagyon sokan), nem a vilávége.

gyreket vóbeadtam 7 előtt az oviba, majd a suliba, f8-ra bementem és ott voltam 4-g (pénteken csak f2-ig)

Szerettem volna mos ősszel visszamenni dolgozni 2,5 éves itthonlét utéán, de most éppen valami átszervezés van, úgyhogy nem tudta munkakört felajánlani, AZ előző meg megszűnt.

Márciusban, ha letelik a gyes, remélem visszza tudok menni, vagyis lesz munkaköröm.

Itt nincs részmunkaidő(állami cég)

2011. szept. 24. 12:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod :)
2011. szept. 24. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:
3 évig voltam otthon a kislányommal. középiskolai tanárnő vagyok. a régi munkahelyemre vettek vissza. 8 órában dolgozom. hulla fáradt vagyok... teljesen a családi élet rovására megy a munka.
2011. szept. 25. 12:52
 4/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

nálunk sincs részmunkaidőre lehetőség. megmondta a főnököm, hogy 100 %-os teljesítményt vár el tőlem, és nem érdekli, hogy kisgyerekem van, csak heti 40 órásban vesz vissza... Jó,mi? :) És ez egy iskola (állami)... Akkor mi lehet egy maszek cégnél??? Bele sem merek gondolni...

2011. szept. 25. 12:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Jajjjh.. hát nem egy családbarát ország ez :( Én sem tudom még hogy hogy lesz, mi lesz.. csak azt tudom, h a régi m.helyem több mint egy óra utazásnyira van (Bp-en belül) és másfél óra az út hazáig... Bár elvileg a főnököm azt mondta, visszamehetek 6 órában is...
2011. szept. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!