Csak én akadok ki mikor valaki a facebook-on halálosan helytelenül ír az üzenőfalra és családos anya?
Hogy lehet valaki ennyire buta?Mit tud Ő segíteni a házi feladat megírásban?PL:
1- nem nem nemvagyúnk othol pécsen vagyúnk súliba
2- Ekértem az útán fútót hétfön rege 6kór mert móntátók hogy kel és egésznap vártam hogy mivan!
3- aszt montü hogy telefonálünk vasárnap este hogy bisztosan kell-e de halotad hogy a janival nem tutam normálisan beszélni
4- lácik hogy hétvég van mindenki alszik
5- lemerü a telcsim jó északát sziasztok
Én reagálom csak túl ezt az egészet???Ezzel olyan mintha magát minősítené,hogy milyen buta.
Az a baj, hogy te sem tudsz helyesen írni. Nem raksz szóközöket a mondataid közé, meg az utolsó mondatba a "hogy" szócska elé sem. A "PL" rövidítés, oda nem ártott volna egy pont a kettőspont elé. De ami igazán durva, hogy kisbetűvel írod azt a tulajdonnevet, hogy Facebook!
Az kritizáljon másokat a rossz helyesírás miatt, aki maga is minden helyzetben helyesen ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!