Mindenkinek te is spórolós tanácsot adsz?
Első babánkat várjuk és megfigyeltem,hogy az emberek nagy része, mindenből az olcsóbbat, használtat javasolja.
Néha nekem ez furcsa. Nem élünk luxus színvonalon, de a babára van pénz. Nem is akarok újat venni mindenből, de többször volt már,hogy az egyik ismerősnek hiába mondtam,hogy ebből meg ebből újat szeretnénk, csak erősködött,hogy jó lesz ott az olcsóbb, használt is!
Én pl. olyan vagyok,hogy megkérdezem, hogy mennyit szánnak rá, ill. ha ismerem az anyagi helyzetüket nagyjából,akkor nem erőltetem a legolcsóbbat!
Te hogy adsz tippet?
Na én ezzel azért úgy vagyok, hogy nem spórolom át az életemet. Mert ilyen alapon,akkor mindenből lehetne használtat venni. Nem azért dolgozom, hogy mindig mindenen spóroljak. Persze, van, amin igen, de nem mindene, főleg,ha a gyerekről van szó.
Pl. házat is építettünk, nem felújítottunk. Nekem sosem lenne olyan egy felújított ház,mint egy olyan,amit olyannak építünk,amilyennek szeretnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!