Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Itt ténylegesen adtok segítség...

Itt ténylegesen adtok segítséget, tanácsot, ötletet, vagy csak kötekedni szerettek?

Figyelt kérdés

Persze,vannak kivételek,de 30 válaszból 5 volt értékelhető (szerintem ugyanaz a személy) 10 semleges és csak írt valamit.15 meg kötegszik.

Mik a tapasztalatok???

2011. szept. 22. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Részemről még olyan is volt, hogy kikerestem a szakkönyvemből a választ.

És a legjobb tudásom szerint szoktam válaszilni, vagy ötletet adni.

Évek óta itt vagyok már, ezidő alatt kb 3x írtam olyan választ, amit bár én inteligens "beszéljük meg"-nek tartottam, de esetlegesen kívülállóként kötekedésnek lehetett venni.

Nem részletezem, hoyg vannak provokatív kérdések, ezeket eleve kerülöm.

Ha olyan kérdezővel akadok össze, aki csak egyféle választ fogad el -azt ami neki tetszik még akkor is ha nem így gondolom, akkro inkább "kiszállok" a kérdésből.

Vagyunk még itt normálisak egy páran,és sajnos van aki kötekedni jár ide, vagy legalábbis ha nem is azért jár ide, előjön belőle.

Nem tudunk mit tenni, ez az internet átka. :-(

Sőt! Mondok jobbat.

Olyanok is vannak, akik egyébként halálosan normélisak,de már nem izgatja őket ahoyg észrevettem,hoyg értelmesen válaszoljanak, hanem csak az hogy hány pontjuk van meg százalékuk. Az ilyenek általában jó magas százalék értékkel rendelkeznek, és általában csak az olyan kérdésekre válaszolnak, amit napjában 100x megkérdeznek. Odalök egy mondatot amit amúgy mindenki tud...és máris elégedett a teljesítményével.

Ez akkor tűnt fel nekem, amikor egy idő után azt vettem észre,hogy azok a válaszolók, akik a lehető leg értelmesebb válaszokat adják a kérdésemre, és az írsukból sugárzik,hoyg tényleg segítő szándékkal írnak és ami több és fontosabb (pl kisgyermekes témakörben) tapasztalatból írnak. Jót is, rosszat is ... hisz ha kérdezek, örülök ha minden féle választ olvashatok. Szóval pont ezeknek az anyukáknak, embereknek van általában kevesebb % értékük, mert ők nem kertelnek, azt írják amit gondolnak vagy amit tapasztaltak.

Na, ez jó kis regény lett.

2011. szept. 22. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
69%
Aha, igen ennyi százalékom van, mert nem smúzolok, hanem megírom a véleményem-tanácsom-esetem...A többi ember pedig ezt: hát persze szoptasd "5" éves koráig, persze lehet császár után hüvelyi úton szülni, nem baj ha nem szetted ki a szemöldököd apa úgy is szeret:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
2011. szept. 22. 14:25
 13/13 A kérdező kommentje:
:D
2011. szept. 22. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!