Repülni fogok 28 hetesen, mennyire figyelnek oda a terhesek orvosi igazolására? (Malév-nál)
Szia!
Nem kért senki semmit tőlem, sőt észre sem vették hogy pocakos vagyok. Pedig látszott rajtam rendesen. Hazafelé a magyar vámos velem akarta az asztalra rakatni a dögnehéz bőröndöm, hogy túrkálhasson benne!
Úgy tapasztaltam, hogy nemnagyon foglaalkoznak ezzel. A biztonság kedvéért viszont vigyél egy igazolást. A dokinak ez egy tollvonás, és pecsét, nehogy mégis ezért ne engedjenek repülni!
Vigyel magaddal! Es elvileg angolul is kellene en ugy tudom.
Nem a Malev-nak teszel ezzel szivesseget szerintem, hanem magadnak, nem? Ha valami lesz, akkor megiscsak jobb ha latjak az orvosi papirt, mi a helyzet veled.
Hivd fel a repuloteret, es mar meg is mondjak. Visszafele pedig ugyis kellene, hiszen akkor mar benne leszel a 28 hetbe.
En amugy 30 hetrol tudok. Hivd fel oket, es jo repulest:)
Szia!28.hettol kell kerni orvosi igazolast angol es msgyar nyelvut.
36.hettol egyaltalan nem vallaljak kismamak szallitasat.
Szerintem mindenkeppen kerj orvosi igazolast,mert soha nem lehet tudni h mikor van kotekedos kedvuk.
Udv:30 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!