Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Repülni fogok 28 hetesen,...

Repülni fogok 28 hetesen, mennyire figyelnek oda a terhesek orvosi igazolására? (Malév-nál)

Figyelt kérdés
Amikor utaznék, akkor kezdem a 28. hetet. Tudom hogy a 28.-dik hét betöltése után kell az orvosi igazolás, tehát elvileg nekem még nem kell. Nem tudom hogy kérjek-e a biztonság kedvéért igazolást vagy nem. Igazából nem olyan nagy a hasam és aránylag vékony is vagyok, és egyáltalán honnan tudják megállapítani a reptéren hogy hány hetes vagyok, ha nincs orvosi igazolásom? Van valakinek ilyen tapasztalata?
2009. ápr. 24. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Nem kért senki semmit tőlem, sőt észre sem vették hogy pocakos vagyok. Pedig látszott rajtam rendesen. Hazafelé a magyar vámos velem akarta az asztalra rakatni a dögnehéz bőröndöm, hogy túrkálhasson benne!

Úgy tapasztaltam, hogy nemnagyon foglaalkoznak ezzel. A biztonság kedvéért viszont vigyél egy igazolást. A dokinak ez egy tollvonás, és pecsét, nehogy mégis ezért ne engedjenek repülni!

2009. ápr. 24. 19:28
 2/3 anonim ***** válasza:
35%

Vigyel magaddal! Es elvileg angolul is kellene en ugy tudom.

Nem a Malev-nak teszel ezzel szivesseget szerintem, hanem magadnak, nem? Ha valami lesz, akkor megiscsak jobb ha latjak az orvosi papirt, mi a helyzet veled.

Hivd fel a repuloteret, es mar meg is mondjak. Visszafele pedig ugyis kellene, hiszen akkor mar benne leszel a 28 hetbe.

En amugy 30 hetrol tudok. Hivd fel oket, es jo repulest:)

2009. ápr. 25. 01:44
 3/3 anonim ***** válasza:
55%

Szia!28.hettol kell kerni orvosi igazolast angol es msgyar nyelvut.

36.hettol egyaltalan nem vallaljak kismamak szallitasat.

Szerintem mindenkeppen kerj orvosi igazolast,mert soha nem lehet tudni h mikor van kotekedos kedvuk.

Udv:30 hetes

2009. ápr. 25. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!