Borostyánlánc ügyben milyen tapasztalatotok van?
Milyen célra? Nyakba dísznek mondjuk 20 cm hosszú a célszerű, de lehet a ruha vállára is varrni, nagyon szép és egyedi lesz tőle.
Nem vagyok egyébként biztos benne, hogy ezt pont a Gyerekvállalás topikba akartad írni...
De jó a topic, ugyanis sokan használják fogzáskor. Állítólag segít ebben a nehéz időszakban, könnyíti a kicsik szenvedését.
Én nem hiszek benne, úgyhogy konkrét tapasztalatom nincs.
A borostyánlánc egy középkori északi babona. Nagyjából olyan, mint a szárított virágokkal a betegségek távoltartása.Északon fennmaradt mint népszokás, ezt használva ki ma már itthon is árulják.
A legbiztosabbak a gyerekvállalásra épülő üzletek, mivel itt mindenki elvakultan mindent meg akar adni a trónörökösnek és rózsaszín pillangós szemüvegén át nem veszi észre a mögöttes tartalmat, így hát az ezoterikus ipar is rátelepedett erre (gyógykristályok, energiakristályok, DNS javító hanghullámok és társai) és áltudományos cukormázzal adják el a semmit:
Részletek egy webshop oldaláról:
"Állítólag egyéb lázzal járó betegségeknél is segít. [...] a testhő hatására jótékony hatású illóolajok válnak ki a fosszilis fenyőgyantából. [...] A fentiekben leírt hatásmechanizmus nem jelent garanciát, csak a népi gyógymód állításait foglaltuk itt össze."
Tehát az ELADÓ mondja, hogy "állítólag segít" és a jótékony illóolajok valójában ugyanazok, mint amik a karácsonyfából kipárolognak (fenyő-fenyő, egyszerűen az akkori állapotot őrzik meg)
Ha tetszik akkor vegyél, de ne hagyd magad hülyének nézni.
Pozitív.
Hossz: egy madzaggal megméred a nyaka körül, hogy milyen az a hosszúság, ami nem megy föl az állán, de nem is szoros. Ezt megméred, és kiderül, hogy hány cm-est kell venned.
Mivel nem adtam neki nyugtatót, a száját nem kötöttem be, valamint az ágyhoz sem kötöttem... igen, attól.
Azért, mert Te nem hiszel benne, a másikat nem kell hülyének nézni! Nálunk használt és kész!
Gondolom Te/Ti nem használ(tad)/tátok, mivel a kérdésre normális választ (tapasztalatot) nem tudtál írni.
Isten ments, hogy meggyőzzelek, Téged úgysem lehet.
Nem fárasztom magam. :)
De én legalább a kérdésre válaszoltam, míg Te csak kételkedsz...
Ha valamit nem próbáltál, ne alkoss róla véleményt! Ez ilyen egyszerű.
Szóval az én információm még mindig többet ér, mint a Tiéd! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!