Ennyire nem divat a rugi? Te mit adtál zömében újszülöttedre?
Nézegetem a neten a babaruhákat, és szinte alig van fent rugdalózó! Szinte mindenhol nadrág, pulcsi, body van! Én nem tudom miért gondolom,hogy kényelmesebb a rugi! De akkor ezek szerint nem!
Akkor nyugodtan vehetek gatyókat, pulcsikat, hosszú ujjú bodykat?
Nálunk a rugi a pizsama, a body a kapcsos trikó, nappal a kislányomon is nadrág-kisruha-szoknya volt. Este-éjjel rugi.
Én se vagyok pizsamában, mert az kényelmesebb.
Amúgy tesco jó minőségű és aranyos rugikat bodykat árul.
Tegnap bementem C&A-ba és tökre megörültem, mert tele volt rugikkal.
Szerintem is ez a kényelmesebb, praktikusabb.
Ja, és a Tescoban is kapni azért.
Én kb. 3 hónapos korától öltöztettem inkább nadrágba, pulcsiba (estére viszont rugiba), mert akkortól könnyebb volt őt öltöztetni, előtte viszont sokkal jobb volt rugit adni rá.
Juuuj, kapom majd a minuszokat biztos, a válaszokat látva, mert csak pizsinek adtam rá rugit. Pár hetes korától meg nem áll a lába, volt két rugija, állandóan kiszedte a lábait belőle, összeakadt, stb. Még jó, hogy nem vettem többet!
Nem is bánom, nagyon hülyén nézett ki benne szerintünk. Nyilván ha az lett volna kényelmes neki, azt adom rá, de mivel nem így volt, csak éjszakára kapta azt, amikor nem rugdalózik annyit, és kell a rugi a lába miatt, így nem kell zoknizni.
Na lehet köpködni, hogy divat-majom vagyok. :)
Köszi a válaszokat!
Dehogy kapsz minuszokat! Legalábbis tőlem nem!:)
Mindenki hasznosat írt! És igen, nekem is tetszenek nagyon a kis ruhák, pusztán kényelmi szempontból nem tudom,hogy jók-e! Meg az még ugye a baj,hogy ki van belőle a dereka!
De most ahogy nézelődöm elég sok helyen látok tök cuki kantáros nadrágokat. Ez alá adok body-t, rá egy pulcsit, alulra zokni vagy harisnya és máris jobb,mert legalább nincs ki a dereka!:)
11.08-as vagyok.
Alulra mindig body-t kap. :) Csak a rugira értettem, hogy nem tudja hordani.
De vettem ujjatlan bodykat is, csak azért, mert kaptam rövid ujjú pólókat, amit nem adok csak úgy rá, mert kint lesz a dereka. Az ujjatlan bodyra szoktam adni ezeket a pólókat.
Van kantáros nacink is, és kényelmes neki. Legalábbis sose feszeng, és praktikus, mert általában úgy van a kantár része megcsinálva, hogy két méretben hordhatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!