Elneveznétek a babátokat a kedvenc kocsitokról?
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:22
Eszembe jutott még valami. Mikor a kislányomnak nevet kerestünk, felmerült a Debóra név is. Napokig vihogtam rajta, hogy majd Borának fogjuk becézni (mint VW Bora). De nem a Bora a kedvencem a VW-k közül.
:)
A mi fiúnk Erik. Eric Cartman után a south parkból. A párom imádja a sorozatot, és mielőtt még egyáltalán megfogant a gyerek, már akkor viccesen megjegyezte, hogy ha egyszer fia lesz, akkor Eriknek fogják hívni. Én nem ellenkeztem, mert nekem is tetszik a név, és nem Cartman jut róla eszembe. A lány név már húzósabb volt, Megara... Herkules barátnője a rajzfilmből. Természetesen megvétóztam, de látjátok, vannak ilyen elvetemült emberek mint pl az én párom :)
A válasz írója 95%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:36
A párod rokonlélek, én is pont Cartman után tervezem elnevezni a leendő gyerekemet.:D
A férjem nagyon nagy AC MILAN szurkoló. Kacérkodott a gondolattal, hogy a születendő gyermekünk a Milán nevet kapja...de lány lett és Alíz. :)
Ha lesz öcsike, nem a Milán nevet kapja majd, de a férjem biztos újra felhozza, ha aktuális lesz a kérdés. :)
az MTV-n a Tinimamik c. sorozatban volt az egyik kisfiú neve Bentley. Nekem nagyon tetszik ez a név, ha pl. az USa-ban élnék egy amerikai férjjel, simán adtam volna ezt a nevet a fiamnak. Ismerek egy kanadai kislányt, aki Porsche.
De ez itt a magyar valóság, így inkább eltekintettem ezektől. Viszont már Mo.-on is adható (fiú) keresztnév a Lexus, bár így biztos nem hívnám a gyerekem. És ott van még a Mercédesz is...
Jaj, az Erik nálunk is felmerült a South Park miatt :)))
De nekem nem tetszett, mert volt egy ált. iskolai Erik nevű osztálytársam, aki egy hatalmas rakás szerencsétlenség volt és nem akartam, hogy hogy eszembe jusson a fiamról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!