Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A kormány vajon mit fog tenni...

A kormány vajon mit fog tenni a népességcsökkenés megállításának érdekében?

Figyelt kérdés
Ha fog egyáltalán!
2011. szept. 14. 19:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Semmit!

Mondják, hogy kevés a gyerek, de könyörgöm, hova szüljünk, a semmire?! Ha 3 év után vissza megy az anya (idén már hamarabb is), simán kirúghatják! Kevés a fizetés, de mindennek az ára az egekbe nő! A gyes összege egy fabatkát sem ér!

Sz.r ezt kimondnom, de sajnálom, hogy itt élünk! Ha tudunk megyünk ki külföldre!

Egy kislányos anya, aki szeretne még babát!

2012. szept. 13. 21:41
 22/23 anonim ***** válasza:

Most ezért itt úgy látom majdnem mindenki útálni fog:

Pl az adókedvezmény is arról szól, hogy egy család minél több gyermeket vállal, annál jobban kereshet az apa. Hangsúlyozom: az APA, mert mennyivel egészségesebb lenne a társadalmunk, ha az anya valóban a gyermekneveléssel, a családi fészekkel foglalkozhatna. Persze mindez azokra vonatkozik, ahol együtt van apa és anya, ahol a férj tisztességgel igyekszik dolgozni.

Mi a harmadikat most várjuk.

2012. szept. 13. 21:51
 23/23 anonim ***** válasza:
...és tegyük hozzá: gyes-en vagyok, vagyis nincs valós munkaviszonyom, mivel több évi kemény munka után, amikor elmenten szülni, azt mondta a munkaadóm, hogy akkor ennyi volt. Semmi véglegesítés. Még szóba sem került. És ezért én személy szerint nem a kormányt hibáztatom, hanem a munkáltató részéről éreztem ezt etikátlan lépésnek... De ez már más kérdés....
2012. szept. 13. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!