Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kell verni egy gyereket?

Kell verni egy gyereket?

Figyelt kérdés
Elso eves egyetemista vagyok. A minap a pedagogia! tanar, azt mondta, nem kell kimelni a gyereket, neha igenis ra kell sozni. Sot, a kisbabak popsija egyenesen arra valok, hogy ra uss egyet. Engem ez kisse felhaboritott, ti mit gondoltok? Azt is mondta, hogy az o legkisebb fia, folyton rugdossa es ilyenkor visszaut neki. Szerintem ez nem normalis, a mi ismeroseink gyerekei, nem rugdossak a szuloket...
2011. szept. 13. 21:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
utolsó okoskodhatsz nyugodtan,de inkább nézz széjjel a csaj ejnye bejnyével nevelt tinik,írogatnak az oldalon,az ő szüleik írogatnak kétségbeesve mit csináljon valamit elrontott mert nem tudja a nevelni a 14-16 éves gyerekét hiába veri meg,igen ám,de nem verésről volt szó,legyintésről,amit nem kamaszkorban kell alkalmazni hanem kisebb gyereknél,ha muszáj,és nem azért mert dühös az anyuka hanem azért mert a 10szor elmondott,elmagyarázott dologra tojik és pl veszélybe sodorja magát na akkor egy legyintés sokat segít,ettől a gyerek nem fog félni és agresszív sem lesz,mint ahogy állítják néhányan,érdekes kiskoromban kb 2-3szor kaptama fenekemre amikor már tényleg megérdemelte,é 14 évesen egy pofont mert visszabeszéltem hisztiztem csak mert nem akartam mosogatni és már kiakasztottam anyukámat,mert pont ilyen időszakom,volt de nagyon jó kamasz voltam,ettől a pofontól egyből észhez tértem tudtam hogy jogos,sem agresszív nem vagyok,nem is félek a szüleimtől,sőt szeretem tisztelem őket,mert tudom hogy remek emberré neveltek,nem lettem elkényeztetve,nem lettem rib@nc,nem fetrengtem 13-15 évesen részegen bulikon stb...érdekes.... a legyintésnek nem szabad kizárólagos nevelési módszernek lennie,de ha muszáj akkor belefér néha-néha..olvass utána még néhány értelmesebb pszihológus is azt mondja,hogy ha muszáj akkor néha néha belefér
2012. máj. 30. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!