Mennyi idő volt, míg elszakadtál a szülés gondolatától- szülés után?
Én értem :) És természetes hogy ezt érzed, hiszen egy nő legszebb és legmegrázóbb (jó értelemben) pillanatai ezek, hogy életet adsz és mások a segítségedre vannak. Kisfiam 13 hónapos, tegnap is úgy aludtam el hogy arra az illatra gondoltam ami a szülőszobában volt, ma meg a húgomnak azt ecseteltem milyen kis magzatmázas volt a picim :)
Szülés utáni hetekben mindig a szülés járt a fejemben, volt hogy sírtam annyira hiányzott az UH-k utáni hangulat :) Már ritkábban jut eszembe, de azért eszembe jut, mint a példa is mutatja a héten többször is :)
Készülj fel hogy az egyéves szülinapján nagyon túl fog benned tengeni ez az érzés :)
Ja, én írtam terhes naplót, minden egyes nap a 8 és fél hónap alatt, és a fiam születésnapjáig minden nap megnéztem vagy mondjuk párnaponta, hogy mi volt pont egy évvel ezelőtt, mit éreztem, miket zabáltam össze, miket tudtunk meg Róla, mekkora volt :)
Most is szoktam olvasgatni, mert a szülést is leírtam, és jó dolog ez :)
Sok boldogságot Nektek és sok örömet a Picikédben :)
Nekem is kb. hat hónapos koráig eszembe jutott időnként...
nálunk nem volt jó élmény a szülés, 15 órát feküdtem azon a nyomorult asztalon vagy ágyon vagy min, és nem engedtek felkelni, a végén meg császár lett, és mégis, valami miatt folyton arra gondoltam. Nem a rossz élmény vagy a fájdalom miatt, hanem ami közvetlenül előtte volt (túlhordással bent voltam egy hétig) a kórház hangulata (az nem volt rossz) a kórházi kaja (az kifejezetten jó volt) a többi kismama, az infúziók, az ultrahangok, a nagy hassal közlekedés...
Pedig a terhességért se rajongtam, mert folyton akadályozott a munkában:)))))))))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
remélem sikerült beilleszteni a linket, amint abban is olvashatod nagyon sokan vagyunk így. Szerintem egy életreszóló élmény és ezért van így ez az utólagos vágyakozás.
A szülétől mind a kettő után hamar elszakadtam (úgy volam veel, hogy szükséges rossz, amin jobb k minél hamarbb túl lenni
Az terhesgonodzás feeling-jét szerettem, jönni-menni, l"lógni a munkából" de emiatt harmadszor nem szülnék, az biztos.
Engem legjobban szoptatás fogott meg:-))
Nekem 9 év van a 2 gyrek között, a nagy 21 hónapig ciczett.
sokáig nem akaratm másodikat, de érdekes, hogy ez alatt az idő alatt is sokszor álmodtam, hogy szoptatok és olyan jó érzés volt.
A második terhesség alalt is végig ezt vártam.
Viszont ha néha benézek a Szülés" támakorbe, annyira örülük, hogy nem állok éppen szülés előtt.
Egy pszichológus biztosan jól ki tudna elemezni:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!